INSIDER

Palesztin férfi akart erőszakolni Budapesten

A rendőrség közleményt adott ki, elmondásuk alapján a férfinak nem ez volt az első erőszakos cselekedete.
  • Szerző: Ripost

Két nőt is meg akart erőszakolni az a 31 éves palesztin férfi, akit végül a BRFK XIII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói elfogtak és őrizetbe vettek.  

 

A police.hu közleménye szerint, a férfi  2018. október 20-án éjszaka Budapest XIII. kerületében, egy társasházig követett egy nőt, majd a lépcsőházban lenyomta a földre és szexuális kapcsolatba akart lépni vele. 

 

A nyomozók a kitelepített biztonsági kamerák felvételeit ellenőrizve azonosították a középkorú férfit, akiről kiderült: nem ez volt az első, hogy erőszakolni próbált Budapesten! Még 2018 áprilisában egy óbudai társasházban is megtámadott egy nőt. Ekkor a sértettet a nyakánál fogva lefogta, a földre szorította és szintén szexuálisan közeledett felé. 

 

A rendőrök végül december 18-án délután a XI. kerületi munkahelyén elfogták. A Magyarországon oltalmazott státuszúként tartózkodó palesztin férfit a nyomozók őrizetbe vették és két rendbeli szexuális erőszak bűntett kísérlet miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A rendőrök indítványozták a férfi letartóztatását. 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?