INSIDER

Összeszurkálta élettársát egy borsodi férfi, mert kérdezni mert tőle

Letartóztatták azt a borsodi férfit, aki hajánál fogva rángatta, majd késsel többszörmegszúrta élettársát, mert fel mert neki tenni egy kérdést.
  • Szerző: Ripost

Letartóztatta a Miskolci Járásbíróság nyomozási bírája azt a férfit, aki megkéselte és nem engedte kiszállni az élettársát a kocsiból.

A férfi és a nő viharos párkapcsolatban élt és többször is szétköltöztek már a veszekedéseik után. Hétfő délután a közös lakásukra indultak kocsival, de a férfi gondolt egyet és az otthonukhoz képest ellenkező irányba haladt tovább.

Az asszony kérdőre vonta, hogy miért nem hazafelé mennek, mire a férfi ütlegelni kezdte. Amikor a nő megpróbált kiugrani a kanyarodó járműből, a férfi a hajánál fogva rángatta vissza és azzal fenyegette meg, hogy leszúrja.

Amikor nőnek sikerült a megálló kocsiból kiszállnia, férfi megvágta a nyakát a nála lévő konyhakéssel. Az asszony vérezni kezdett és a földre esett, de a férfit ez nem különösebben érdekelte. Ököllel kezdte ütni és további hét alkalommal megsebesítette a késsel.

A bíróság szerint feltehető, hogy a gyanúsított szabadlábon hagyása esetén megpróbálná a nőt megfélemlíteni, vagy újabb bűncselekményt követne el, ezért letartóztatta a férfit. A végzés nem jogerős, a döntéssel szemben a gyanúsított és védője is fellebbezett.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?