INSIDER

Összeomlott Fekete Dávid: nem láthatja felnőni az ikreit

Nagyon rosszul viseli a börtönt az egykori megasztáros, aki több, mint 100 milliós csalást követett el.
  • Szerző: Ripost

Már lassan két hónapja, egészen pontosan 52 napja ül hűvösön Fekete Dávid, egykori megasztáros énekes, akit több, mint 100 milliós csalással, közokirat hamisítással és tizenegy rendbeli vagyon elleni bűncselekmény elkövetésével gyanúsítanak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nem áll jól a szénája, szeptember hatodikáig mindenképpen börtönben marad, az ellene gyűlő bizonyíték-tenger pedig előrevetíti, nincs sok esélye arra, hogy büntetlenül megússza azokat a piszkos üzleteket, melyeket a gyanú szerint – többek között – a régi barátai ellen követett el.

Újabb durva történet látott napvilágot az egykori megasztárosról

Fekete Dávid szeptember elejéig biztosan börtönben marad
Fotó: TV2

Ha a felsorolt vádakban bűnösnek találják, a szakértők szerint akár 11 évet is kaphat, ami azt jelenti, hogy nem láthatja majd felnőni az ikreit, Ádint és Mátét, akik 2020. január 3-án látták meg a napvilágot.

A Bors megtudta: Fekete Dávid nagyon rosszul viseli a bezártságot, már a letartóztatása utáni első estén lelkileg összeomlott, de a hírek szerint az elmúlt időszakban sem sikerült összeszednie magát. A lap információi szerint leginkább a gyerekei hiányoznak.

Hogy mit mond Dávid érzéseiről a barátja, arról bővebben a Bors napilap szerdai számában olvashatsz. Keresd az újságárusoknál!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?