INSIDER

Újra meg kellett műteni a brutálisan összevert Orosz Bernadettet: tovább romlott az állapota

Nincs vége Orosz Bernadett kálváriájának, ismét meg kellett műteni.
  • Szerző: Ripost

Immár csaknem hatszáz nap telt el azóta, hogy a volt párja brutálisan összeverte a többgyermekes anyát, Orosz Bernadettnek azonban még mindig nem értek véget a megpróbáltatásai.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Orosz Bernadett a plasztikák után

Fotó: Bors/Hot

„Január végén egy helyreállító műtéten már átestem, a többórás plasztikai beavatkozás során az arcomat próbálták helyrehozni. Nagyon sokáig a támadás után homályosan láttam, azt hittem, hogy javulni fog, de sajnos csak tovább romlott az állapotom. Hiába vettem fel szemüveget, a jobb szememre már akkor sem láttam rendesen. A napokban az egyik szememet is meg kellett műteni, de tökéletes már így sem lesz” – magyarázta a Blikknek Bernadett, akinek a közelmúltban még egy anonim portál támadásait is el kellett viselnie.

„Becsületsértésért és rágalmazásért már tavaly októberben feljelentettem a támadómat, most pedig zaklatás és személyes adattal való visszaélés miatt is megtettem, miután egy ismeretlen blogger mindenféle rágalmazó írást tett közzé rólam” – magyarázta Bernadett.

Közben folytatódik az eljárás is: ha a bíróság is úgy ítéli meg, akár sokkal hosszabb időre is a rácsok mögé kerülhet K. István, az a férfi, aki a gyanúsítás szerint még 2019 novemberében brutálisan helyben﷯hagyta a volt párját. Támadóját eleinte súlyos testi sértéssel gyanúsította a rendőrség, de a közelmúltban ez megváltozott, s 16 hónappal az ügy kirobbanása után súlyosbították a minősítést.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?