INSIDER

Óriási változás, ez történt a váci robbantó otthonában

Felrobbantotta magát egy férfi Vácon még a hétvégén. A Ripost megtudta: a csodabogárnak számító férfi olyan palackokat is tartott otthonában különféle veszélyes állatok mellett, melyeket graffitizéshez használt.
  • Szerző: Ripost

Karantén alá került az a lakás, amelyben hatalmas robbanás történt még az elmúlt héten. A váci Radnóti utca egyik lakótelepi házánál a helyiek először azt hitték, hogy gázrobbanás történt, ám később kiderült, hogy egy férfi robbantotta fel saját magát valamilyen vegyi anyaggal. Lapunk munkatársa beszélt egy szomszédos épületben élő lakóval.

„Én nem voltam itthon, de az édesanyám elbeszélése alapján egy fülsiketítő robbanás rázta meg a környéket. A mellettünk lévő lépcsőházban történt a robbanás az első emeleten, amely olyan erejű volt, hogy tokostul vitte ki a lakás egyik ablakát”

– mesélte a %%-nak a férfi, aki kérte, hogy a nevét ne írjuk meg.

Lapunk úgy tudja, hogy a férfi valóságos csodabogár volt. Nagyon szerette például a fegyvereket, rendszeresen járt lőni, amire engedélye is volt. Emellett nagy graffitisnek ismerték, meglehet ezzel hozható kapcsolatba a detonáció is. A lakásban ugyanis több olyan palackot is tárolt, melyek a festékek kifújásához kellettek. Emellett a %% információi szerint különféle veszélyes állatokat is tartott a lakásban, melyek nagy valószínűséggel elpusztultak a robbanásban.

A lakást többek között ezért is vették karantén alá, így további vizsgálatok várhatóak az ügyben.

Bár a férfi saját lábán ki tudott jönni a lakásból, a történtek után súlyosabb sérülésekkel kórházba szállították.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?