INSIDER

Orbán Viktor: Soros György útjában állok

A kormányfő a Fidesz-frakciónak a nemzeti konzultációt kísérő "Álljunk ki Magyarországért!" elnevezésû országjáró rendezvénysorozata keddi záróeseményén mondott beszédet Budapesten.
  • Szerző: Ripost

Soros György egy kiterjedt maffiahálózatot működtető spekuláns, aki Európa békéjét, jövőjét veszélyezteti - jelentette ki a kormányfő a Fidesz-frakciónak a nemzeti konzultációt kísérő „Álljunk ki Magyarországért!” elnevezésű országjáró rendezvénysorozata keddi záróeseményén, Budapesten.

Soros Györgynek a migráció jó üzlet, és még jobb lehetne, ha mi nem akadékoskodnánk. Magyarországra és személy szerint rám azért annyira dühös, mert mi a nagy tervének és nagy üzletének útjában állunk - jelentette ki Orbán Viktor.

A miniszterelnök elmondta: Soros György meghirdette betelepítési programját, finanszírozza a migránsokat beszállító szervezeteket, valamint támogatja utóbbiak és az embercsempészek maffiahálozatát.

Ez már nem ideológia, ez már politika, ez már nemzetbiztonsági kérdés. S ha a magyarok, a magyar családok, Magyarország biztonságáról, mai és holnapi biztonságáról van szó, akkor nincsen pardon - jelentette ki Orbán Viktor.

Hozzátette: nem fogják hagyni, hogy Soros nevessen a végén.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?