INSIDER

Öngyilkosság Kelenföldön: teljesen összetört a 14. emeletről kiugrott férfi családja

A 42 éves férfi családja nem csak Jánost, hanem a vétlen áldozat családanyát is gyászolja.
  • Szerző: Ripost

A Bors megtalálta a múlt pénteki tragédiát előidéző B. János családját. János testvére arra hivatkozva, hogy éppen akkor ürítik ki a családdal a férfi albérleti lakását, nem kívánt bővebben nyilatkozni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nem elég, hogy el kell viselniük a gyász súlyát, még szerettük holmijai között is szelektálniuk kell, ami szép és fájó emlékeket idéz fel bennük.

Fotó: Bors

„Kérem, értsék meg, hogy a szüleim nagyon sajnálják a történteket és nemcsak Jánost, hanem a családanyát is. Teljesen összeroppantak, hiszen bármit is teszünk ezután, semmit sem változtat a dolgokon” – mondta a nő.

Mint arról a is beszámolt, B. János múlt hét pénteken felment egy toronyház 14. emeletére, kilépett a folyosó dohányzóerkélyére, felállt a nála levő szerszámosládájára, és a halálba ugrott.

A Bronz család éppen akkor indult sétálni egy erdélyi utazást követő karantén után. Először az anyuka, Erzsébet lépett ki a kapun, maga előtt tolva a hat hónapos, babakocsiban ülő Bogit és a hároméves Marcit. Bár a kocsi darabokra tört, a gyerekek a csodával határos módon szinte ép bőrrel úszták meg.

„Egy bocsánatkérés jólesne”

Bronz Gábor, Erzsébet férje a Borsnak elmondta: eddig semmilyen formában nem kereste őket János családja.

„Sokat gondolkodtam az elmúlt napokban. Igazából nem is lennének komoly elvárásaim, de egy bocsánatkérés jólesne” – nyilvánította ki a férfi.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?