INSIDER

Ömlött az arcából a vér a balesetet szenvedett biciklisnek

Komoly sérüléseket szenvedett egy férfi Debrecenben a biciklijével, ömlött a vér az arcából, de sokáig senki nem állt meg segíteni.
címkék:
  • Szerző: Ripost

„Száz emberből egy volt bátor, aki végül odajött és megkérdezte, hogy vagyok. Szeretnék köszönetet mondani a fiatalembernek, aki a segítségemre sietett, amikor biciklivel elestem„ - üzente Attila jótevőjének.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost olvasói fotó

Attila a -nak elmesélte: egy 70-80 kilométeres biciklitúrára indult, amikor otthonától 500 méterre, a Csapó utcában baleset érte a figyelmetlensége miatt. Egy kockakőnek ütközött, majd arccal előre a betonra esett.

„Az arccsontomra estem, ami egyből dagadni kezdett, és azzal együtt kezdett szétnyílni a körülbelül öt centis seb” – emlékszik a férfi. „Sokáig senki nem segített, elmentek mellettem. Végül egy fiatal srác odajött, megkérdezte, jól vagyok-e, hívjon-e mentőt. Azt se tudtam hirtelen, hol vagyok és mi történt, de úgy gondoltam, inkább hazamegyek. Valahogy hazakecmeregtem, megmostam az arcom, kicsit magamhoz tértem, aztán a saját lábamon mentem be a közeli kórházba, ahol megröntgeneztek és összeöltötték a sebet.„

Az akna melletti, 30-40 cm magas kis beton elemnek ütközött neki
Fotó: Googlemaps

Attilának szerencsére nem lett nagyobb baja, azért osztotta meg mégis a történetét, hogy hangsúlyozza: ne menjünk el egymás mellett, mint a legtöbben vele tették. Akinek vérzik az arca, nem biztos, hogy verekedett vagy részeg.

„Kicsit bosszant, hogy talán azt hitték, részeg vagyok, vagy irtóztak a vér látványától, emiatt fordultak el, amikor megláttak. Sajnálatos, hogy sokan nem segítenek, ezek után viszont én biztos, hogy megállok, ha bajba jutott embert látok!” – ígéri Attila.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?