INSIDER

Nyilvánosan kért elnézést anyósáék gázolójától a dunaújvárosi férfi

A sötétben, kivilágítatlanul sétált egy házaspár Dunavecsénél, amikor elgázolták őket. Érthetetlen, mert az úttól egy méterre húzódik a járda, ahol semmi bajuk nem történt volna.
  • Szerző: Ripost

Egy házaspárt gázolt el egy férfi hét közepén Dunavecsénél. Az idős asszony és férje már sötétedés után, kivilágítatlanul sétáltak az út szélén, pedig egy méterre járda is van azon a helyen. A férfi súlyosabban, felesége könnyebben sérült a baleset során.

A sofőrt lelkileg nagyon megviselték a történtek, most leginkább azon aggódik, hogy felépül-e a bácsi. Közben a házaspár és családja valamiért azt hitték, hogy az autós nem állt meg segítséget nyújtani, ezt ráadásul terjesztették is.

„Egyből megálltam, hívtam az illetékeseket, amiben tudtam, segítettem” – írta a gázoló férfi, hozzátéve, hogy nem elég, hogy fekete ruhában, kivilágítatlanul sétált a pár, még a menetiránnyal háttal is mentek.

Később a balesetező pár veje nyilvánosan, közösségi oldalán kért elnézést a vélhetően vétlen gázolótól, amiért lincshangulatot teremtettek azzal az álhírrel, hogy nem állt volna meg a sofőr.

„A jelen pillanatig abban a tudatban voltunk, hogy nem állt meg a sofőr. De megállt, kicsit távolabb a helyszíntől, a felelősséget is vállalja, és anyósomék hogyléte felől is érdeklődött” – kért elnézést a család.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?