INSIDER

Nyaralás helyett: sziget-tortával lepte meg lányát a magyar anyuka

Betett ugyan a külföldi utazásoknak a koronavírus-járvány, de egy magyar édesanya úgy döntött: ha nem viheti álmai szigetére nagyobbik lányát, álmai szigetét viszi nagyobbik lányához. Különleges, sziget-tortát készített neki a születésnapjára.
  • Szerző: Ripost

Nem a szakmája, „csupán” a szenvedélye a sütés-főzés a kétgyermekes gödi édesanyának. Skirka Nóra ráadásul azon belül is mindig a nehezebb részt keresi, mert a könnyebbet unalmasnak tartja.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Skirka Nóra

„A héten lett 15 éves Vivien lányom, s mivel bármennyire is szerettünk volna, a koronavírus miatt tavaly nyáron nem tudtunk nyaralni, úgy gondoltam, a születésnapi tortáján nyújtom át neki az álomszigetét” – meséli Nóra a -nak. Az édesanya, mint mondja, három és félóra alatt készítette el a látványos finomságot, mivel egyszerűen nem volt rá több ideje.


„Az alap csokoládétorta, a vizet három, különböző kék árnyalatú zselatin adja, a növényzet zöldre festett piskóta, a tengerpart kekszmorzsa, a tengeri lényeket fehér fondantból, a pálmafát cukorvirág alapanyagból készítettem. Amilyen nehéz volt felvágni, olyan hamar elfogyott” – árulja el nevetve.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?