INSIDER

Novák Katalin meglepő módon vezeti le a feszültséget

Az államtitkár ügyel arra, hogy munkája és családja mellett a testedzésre is jusson ideje.
  • Szerző: Ripost

Novák Katalin államtitkár asszony számos teendői mellett mindig igyekszik a megfelelő testmozgásra is időt szakítani. Mivel az edzésre szánt időt sem a munkájától, sem pedig a családjától nem szeretné elvenni, így inkább az alvás helyett szakít rá egy kis időt.

„Ha öt órát tudok egyben aludni, akkor már megéri hajnalban egy órával korábban kikelni az ágyból a mozgás kedvéért. Ráadásul mivel rátaláltam arra a sportra, amit szívesen űzök, így kevésbé élem meg áldozatként” – kezdte a Hot! Magazinnak Novák Katalin.

Nem is akármilyen sportban találta meg az örömét az államtitkár asszony: a bokszot szerette meg. Tizenöt évvel ezelőtt, amikor másfél évig Németországban élt a családjával, akkor talált rá erre a küzdősportra. Azóta is szívesen jár edzésekre férjével együtt.

✅🏃🏻‍♀️✅🏃🏻‍♀️✅🏃🏻‍♀️ 15 kilométerrel járultam hozzá az Ökumenikus Segélyszervezet jótékonysági futásához, amely a gyereknap közeledtével a szervezet 2000 rászoruló gyermeket támogató „Kapaszkodó” programjára gyűjt adományokat. Ennek a jótékonysági futásnak oszlopos tagja volt az elmúlt két évben Iain Lindsay nagykövet úr is. Mivel nagykövet úr ősszel már nem lesz Budapesten, ezért most az Ultrabalaton eredeti időpontjában, soron kívül teljesíti jótékonysági vállalását, amelyre engem is kihívott. #necsakszurkolj #segítsteis #segelyszervezet #ukinhungary #segitsunkegyutt #adomany #adomanygyujtes #NNultrabalaton #221km #running #runners #loverunning #charityrunners #futas #vizuálisnaplóm

 

„Az otthoni bokszzsákon nagyon jól le tudom vezetni a feszültséget” – árulta el mosolyogva a lapnak.

„Sokan azt gondolják, hogy a boksz durva sport, de én nem másokat, hanem magamat és a korlátaimat igyekszem legyőzni. Egy rendkívül intenzív testmozgásról van szó, ami fejleszti az állóképességet és segít formában maradni, így bátran ajánlom mindenkinek” – zárta beszámolóját Novák Katalin.

Korábban jártam boksz edzésekre, akkor megtanultam az alapvető fogásokat. A politikai világban nem haszontalan tudás... 😊🥊👩🏻 #box #vizuálisnaplóm #sportlife #motivation #sportmotivation #estiedzés

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?