INSIDER

Nincs megállás: elképesztő videóval jelentkezett a Kelemen Kabátban

A Kelemen Kabátban csapatát nem fékezhette meg a karantén sem, az új videóklipjükkel igazi bulihangulatot teremtenek.
  • Szerző: Ripost

Elképesztő videóval jelentkezett be a Kelemen Kabátban csapata. Az új videóklipjükben, a Jó reggelt, boldogság!–ban Horváth Boldi szép jövőről és diófákról énekel, amelyek rengeteg szép emléket idéznek fel benne. Aki belehallgat a Kelemen Kabátban új dalába, végre megfeledkezhet a borús covid-időktől. Sírást, örömet, gyerekkort, kamaszkort és mindent, ami egykor idilli, felhőtlen és gondtalan volt. A dalt hallgatva újra átjár minket ez az életérzés, amiről nem szabad lemondanunk még akkor sem, ha az elmúlt időszak elég borús volt. A dalból készült klipet a zenekar egyébként a Balaton mellett, a Káli-medencében forgatta, ugyancsak vidám hangulatban, ami sugárzik is róluk:

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A fiúk egyébként elég optimistán vészelték át a járvány korlátozásaival járó időszakot, amit jól bizonyít, hogy a dal már korábban megszületett:

Régóta meg voltak írva a dal alapjai és tudtuk, hogy a covid vége felé (legyen igazam) és nyár környékére szeretnénk időzíteni a megjelenést” – mondta Horváth Boldi. – „Sokkal felszabadultabbak vagyunk, mint egy éve ilyenkor és ezt ezzel a dallal szerettük volna kiénekelni magunkból”

Kelemen Kabátban

A Kelemen Kabátban zenekar optimistán vészelték át a nehéz Covid-időszakot Fotó: Ripost

A Kelemen Kabátban zenéjében egyébként egy ütős rapbetétet is hallhatunk Fura Csé-től, azaz Molnár Csabától, akit a Follow the Flow frontembereként rengetegen ismernek rapperként, szövegíróként, dalszerzőként.

Csabival pár éve barátkoztam össze egy zenész bulizás alkalmával és kiderült, hogy szeretjük egymás cuccait. Az egyik legügyesebb szövegíró a korosztályában és nagyon jó, saját karakterrel bíró rapper, rengeteget ad a dalhoz, örülök, hogy sikerült vele összehozni ezt a közös munkát ”– folytatta Boldi.

A Kelemen Kabátban tagjai a covid-időszak alatt sem vesztettek optimizmusukból, és amellett, hogy mindegyikőjük igyekezett helytállni és a zenén kívül más kereseti lehetőséget találni, a családjukkal, szeretteikkel és alkotással töltötték a kényszerpihenő időszakát, remélik, ennek eredményét hamarosan megoszthatják a rajongóikkal.

-„Beoltva várjuk a koncertlehetőségeket, bízunk benne, hogy nyáron színpadra tudunk állni. Lassan összeáll a 2021 koncertműsor, rengeteget próbálunk és reménykedve várjuk a kormány enyhítő intézkedéseit” – árulta el Boldi.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?