INSIDER

Sok száz kilométerre találták meg a Szentendréről eltűnt kislányt és kisfiút

Sokan izgultak együtt az apával, akinek két kisgyermekét édesanyjuk ismeretlen helyre vitte és nem állt szóba többé az aggódó apával.
  • Szerző: Ripost

 

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Mint azt a megírta, Kolozsvári Mihály és felesége, Noémi – két kisgyermek, az 5 éves Zsófia és a 9 éves Miklós szülei – válófélben vannak, a gyerekek felügyeltét kéthetente váltották a családsegítő tanácsára.

Azonban az egyik ilyen alkalommal, amikor az anyánál voltak a gyerekek szentendrei rokonoknál – ahol az anya is élt – Noémi nem adta vissza a gyerekeket az apának. Sem a szentendrei rokonoknak, sem az apának nem válaszolt telefonon, később ki is kapcsolta azt és ismeretlen helyre távoztak hárman Szentendréről.

Miki és Zsófi

A rendőrség eltűnt személyekként körözte a triót. Azt feltételezték többen, hogy külföldre vitte az anya két gyermekét, testvére ugyanis Németországban él, az elrabolt gyerekek anyai nagyszülei pedig Erdélyben.

A sejtés végül beigazolódott, valóban külföldre vitte anyjuk a gyerekeket, Németországban találtak rájuk. A családfő információi alapján a német rendőrség találta meg a két kisgyermeket épségben.

– Egyelőre pontos címet nem tudok, de ha meglesz, nagy valószínűség szerint azonnal útnak indulok. A saját nyomozásomnak köszönhetően derítettem ki, hogy külföldön, azon belül is Németországban lehetnek. A magyar rendőrök felvették az ottaniakkal a kapcsolatot, akik két nap alatt szerencsére otthon, a volt párom egyik családtagjánál találták meg őket – mesélt a Blikknek a fejleményekről Mihály.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Kívül roppanós, belül puha habcsók
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?