INSIDER

Újabb tragédia történt a Németországban meggyilkolt magyar bejárónő családjában

Újabb haláleset rázta meg a Németországban meggyilkolt magyar bejárónő családját. A megölt nő testvére és édesanyja is újra gyászol.
  • Szerző: Ripost

A 48 éves, ózdi B. Diána holttestét december 14-én találták meg a német rendőrök. Mivel a nőnél iratok, és telefon sem volt, hetekig tartott azonosítása: családját végül csak január közepén értesítették. Diana holttestét végül egy fénykép alapján azonosította édesanyja. Tőle a héten DNS-mintát is vettek, ezt a szakértők vizsgálják majd. A Németországban meggyilkolt magyar bejárónő esete egyelőre hatalmas rejtély.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Németországban meggyilkolt magyar bejárónő ruhája

Ezeket viselte Diána élete utolsó napján

Több szálon is kutat a rendőrség

Mint arról korábban már írtunk, a német rendőrség a holttest megtalálásának helyszínén 140 nyomot rögzített. A nyomozás még tart, bár korábban őrizetbe vettek egy szír menedékkérőt, őt később szabadon engedték. A kutatás azonban tovább folyik az ő ismerősei között is, illetve a környékbeli amerikai közösségben is.

Németországban meggyilkolt magyar bejárónő tetoválása

Virágos tetoválás volt Dianán, ez is segített az azonosításában

Átok ül a családon

A Németországban meggyilkolt magyar bejárónő családja tehát egyelőre nem nyugodhatott meg: még a nő testét sem szállították haza, így végső nyugalomra sem tudják helyezni, s gyilkosa sincs meg egyelőre. Most ráadásul újabb tragédia rázta meg a családot, Diána édesanyja és testvére is egyik barátjukat gyászolják. „Nyugodj békében drága barátom, az angyalok kísérjenek utadon” – búcsúzott Csaba, Diána testvére a fiatal férfitól, aki önkezűleg vetett véget saját életének.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?