INSIDER

Megdöbbentő fotó került ki a netre: így néz ki Németországban a tömeges oltópont

A német kormány későn ébredt, feleannyi embert oltottak be, mint mi, kevés a vakcinájuk, mégis velük példálózik az ellenzék.
  • Szerző: Ripost

A stadionokból átalakított tömeges oltópont ötletével állt elő a főpolgármester. Karácsony Gergely azzal borzolta a kedélyeket, hogy a stadionokból akar oltópontot csinálni és regisztráció nélküli oltást kezdeményeznek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Dr. Zsigmond Barna Pál önkormányzati képviselő felhívja a figyelmet, hogy a főpolgármester által példaként felhozott oltóközponttal nagy baj van.

„Az általa követendő példaként felhozott, illetve bemutatott frankfurti Festhalle csarnok oltópontjain valamiért nem látni egy teremtett lelket sem. Hogy miért? A magyarázat végtelenül egyszerű: vakcina nélkül még ott sem lehet oltani!” – magyarázza a fideszes képviselő, hogy miért üres a tömeges oltópont.

A politikus nem tartja szerencsésnek Németországgal példálózni, ahol most kezdtek el kapkodni a keleti vakcinák után, ahol feleannyi a lakosságarányos beoltott, mint nálunk.

Ez semmiképp sem lehet példakép nekünk, a baloldal az ilyen hergeléssel akadályozza a védekezést. Zavart keltenek azzal, hogy meg akarják szüntetni a regisztrációt és hergelnek az oltások ellen.

„Persze Karácsonyt a tények és a számok sosem érdeklik, ő csupán egyvalamit akar, de azt nagyon: ráhúzni a kormányra a vizes lepedőt. Csak valahogy a végén mindig ő ázik el. Nem tudjuk sajnálni érte...” – vonja le a következtetést Dr. Zsigmond Barna Pál.

Karácsony Gergely mindenhez is értő főpolgármester szerint eljött a regisztráció nélküli, stadionos oltások kora. Az...

Közzétette: Dr. Zsigmond Barna Pál2021. április 12., hétfő

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?