INSIDER

Nemcsak a magyar rendőrség nyomoz az eltűnt vállalkozó után

Közel két hete veszett nyoma annak az 50 éves vállalkozónak, aki luxusautókat újított fel a Pest megyei Maglódon. A kutyája rejtélyes módon Szlovákiából került elő, ám gazdája nem volt vele. Lapinformációink szerint a vállalkozót sûrûn látogatta egy férfi, akit a család sem ismert: őt is keresi a rendőrség.
  • Szerző: Ripost

„Egy ismeretlen látogatót keres a rendőrség a maglódi vállalkozó elrablási ügyében” – tudta meg a %%.

Információink szerint a május 10-én eltűnt Pintér Gyulát többször meglátogatta egy férfi a műhelyben, akit korábban sem a munkatársai, sem a hozzátartozói nem ismertek. Az idegen azon a napon is járt nála, amikor eltűnt, ám senki sem tudja, miért.  Most a rendőrség – annak érdekében, hogy megtalálja a vállalkozót – ezt az idegen férfit is keresi.


„Gyula mindig egyedül dolgozott. Volt egy srác, aki sokszor bejárt hozzá, csak úgy, beszélgetni. Azon a napon is járt nála, amikor Gyula eltűnt, de nem tudjuk, hogy hívják

– mondta lapunknak a férfi egyik családtagja.
Pintér Gyula az eltűnése napján fekete színű, Lamborghini feliratú pólót, valamint egy fekete színű oldalzsebes nadrágot viselt. A gyömrői munkahelyéről először hazament Maglódra, majd onnan fekete Hummerjével, és kedvenc vizslájával, Répával távozott. A magyar vizslát Szlovákiában találta meg egy vadász, aki kitette a fotót egy vadászklub Facebook oldalára, ott ismerték fel.


„Amikor láttam a képet, kérdeztem, van-e a kutyában chip…”

– kezdte lapunknak Magdaléna, az ő segítségével jutottak el végül az eltűnt vállalkozó családjához. „Amikor megnézték, kiderült, hogy magyar chip van benne, ezért faggatni kezdtem a magyar ismerőseimet. Így bukkantunk a felhívásra, hogy keresik a gazdáját, Pintér Gyulát. A család hazavitte Répát” – zárta szavait a nő.
A férfi autója hazakerült a rokonokhoz, ám arról, hogy ez miképp történt, a nyomozás érdekeire való tekintettel nem kívántak nyilatkozni.

A Monori Rendőr-főkapitányság személyi szabadság megsértése miatt indított nyomozást, vagyis a rendőrök arra gyanakodnak, hogy a vállalkozót elrabolták. A nyomozásba a szlovák hatóságok is bekapcsolódtak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?