INSIDER

Nem várt fordulat: ez buktathatja le a borsodnádasdi Csenge gyilkosát

Nem várt fordulatot hozhat egy használhatatlannak hitt mobiltelefon a megölt 17 éves K. Csenge ügyében.
  • Szerző: Ripost

Három éve annak, hogy a lányt először bántalmazta, majd fejjel lefelé egy vízaknába dobta gyilkosa, így Csenge tragikus halálát fulladás okozta. Az országos közfelháborodást kiváltó eset következő tárgyalását négy nap múlva tartják, ahol több szakértő is beszámol arról, mire jutottak vizsgálataik során.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Akár komoly fordulatot is hozhat az ülés, az egyik szakértőnek ugyanis sikerült Csenge telefonjából adatokat nyernie, miközben eddig mindenki úgy tudta: a készülék használhatatlan, miután az elkövető a lány után dobta a vízaknába – tudta meg a Blikk. Ezek az adatok pedig alapvető fontossággal bírnak az ügyben, hiszen így az áldozat utolsó óráiról pontos képet kaphatnak a szakértők.

„A másik nagyon fontos információ, hogy a telefon nem Csengével egy időben került a vízbe, hanem utánadobták. Ez pedig az jelenti, hogy az elkövető nem hirtelen felindulásból cselekedett, hanem módszeresen minden nyomot el akart tüntetni„ – közölte, dr. Lichy József, aki Csenge családjának jogi képviseletét látja el.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?