INSIDER

Nem tud leállni az autókat erőszakoló Gergő, már ennyi kocsinál tart

A férfi a tárgyalásáig sem hagyott fel bizarr szokásával, amivel egyébként százezres kárt tesz az autókban.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Bíróság elé állt az a pécsi férfi, aki autókat erőszakol meg városszerte. R. Gergelynek most egy Opel Corsa januári megrongálása miatt kell felelnie. Mint a tegnapi tárgyaláson kiderült a Pécsi Járásbíróságon, a férfi nem tud leállni, nyáron további autókat tett magáévá.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A férfi eddig több mint 20 autóval fajtalankodott, többségük Smart vagy hasonló kisebb, nőiesebbnek tartott autó. Kizárólag benzines autókkal kezd, amelyeknek szűkebb a nyílásuk, mint a dízel autóknak. A férfiról korábban videó is készült az egyik pécsi autókereskedésben, ahol 20 percig szexelt az egyik kis Smarttal. Tulajdonosa egy pécsi hölgy volt, aki emiatt nem tudta eladni egy gyűjtőnek a kis Roadstert.

A bíróságon most a Corsa megbecstelenítését tárgyalták. Gergely egy késő éjszakai órán mászott át szomszédja családi házának udvarára, ahol a kocsi tanksapkáját kézzel feszítette fel, ezután az udvaron talált homokot beleszórta. Margarint és valamilyen zsírszerű anyagot kent a tankba, amivel összesen 108 350 forint kárt okozott.

Egyébként az eddigi vádiratok egyikében sem szerepel az erőszak, mert az nem számít bűncselekménynek. A férfi tárgyalása tanúk meghallgatásával folytatódik, ahol a napokban elkészült elmeorvosi vizsgálatát is felolvassák.

R. Gergelyt a nagymamája kísérte el a tárgyalásra, vele is távozott otthonába – írja a Bors.

címkék:
És ezeket olvastad már?