INSIDER

„Nem nyugszom, míg a véredet nem látom” – megdöbbentő részletek derültek ki a polgári gyilkosságról

A Facebookon kürtölte világgá a férfi, hogy meg akarja ölni haragosát. Többen is látták a videót, de nem csináltak semmit.
  • Szerző: Ripost

 

Bár garázdaság miatt már amúgy is keresték a rendőrök, a jelek szerint ez mégsem rettentette el O. Szilvesztert attól, hogy a legnépszerűbb közösségi oldalon kürtölje világgá, hogy végezni akar haragosával.

A férfi egy videót tett közzé, amiről mára kiderült: tragikus módon nem csupán üres fenyegetőzés. Mint a Bors megírta, O. Szilveszter az LGT és több híres zenész közös polgári buliján késelte halálra ellenlábasát, H. Ernőt annak gyermekei szeme láttára. A két férfi között állítólag egy nő miatt volt feszült a viszony már hónapok óta. Szilveszter korábbi párja és közös gyermekük Ernővel folytatta életüket, amit előbbi férfi nem akart elfogadni. Annak ellenére, hogy volt társa nyilvánosan is megkérte, hagyja őket békén.

Nem sokkal a vérengzés előtt majd tízperces élő adást indított a Facebookon, ahol nem leplezett indulattal szólította meg H. Ernőt, majd arra buzdított mindenkit, hogy osszák meg a felvételt.

„Minél többen nézzétek, hogy eljusson a címzetthez. Itt van augusztus 20., megyek, mint a vihar. Be akarom fogni az én kutyámat” – szólnak a világos üzenetek a későbbi áldozatnak, akit név szerint is említ a videóban O. Szilveszter.

Az indulatos férfi azonban közel sem állt meg itt.

Addig nem megyek börtönbe, amíg a fizetséget meg nem adod. Addig nem nyugszom, amíg a véredet nem látom. Úgy csinálom, hogy jó legyen, szép kis lyukat fogok csinálni erre a ......” – hangzik el többször is az egyértelmű fenyegetés. A férfi képeket is posztolt, amiket letörölt, akadtak azonban olyanok, akik képernyőfotókat készítettek. Az egyik ilyen képen a következő felirat látható: „Augusztus 18-20. Ott fogsz megdögleni Polgáron.”

Egy Blikknek nyilatkozó helybéli szerint sokan tudtak a videóról, mégsem történt semmi, senki nem próbálta megakadályozni a vérontást.

H. Ernő pár napja tartózkodott itthon, augusztus 10-én érkezett haza németországi munkahelyéről.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?