INSIDER

Nem kegyelmez az időjárás: széllel és esővel érkezik az igazi ősz

Még a mai napot érdemes kiélvezni, ugyanis szerdától hűvösebb napok következnek.
  • Szerző: Ripost

Kedden általában változóan felhős idő várható, többórás napsütéssel. Délelőtt keleten, estétől nyugaton lehetnek erősebben felhős területek. Néhol előfordulhat záporeső. A déli, délnyugati szél megélénkül, helyenként meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7 és 15, a legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 24 fok között alakul.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Pixabay

Szerdán többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, csak estétől csökken nyugat felől a felhőzet. Sokfelé számítani lehet esőre, záporra, helyenként zivatarra. A déli, majd a nyugati, északnyugati szelet sokfelé erős lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7 és 13, a legmagasabb nappali hőmérséklet 14 és 23 fok között várható, a nyugati országrészben lesz a hűvösebb, keleten, délkeleten a melegebb idő.

Csütörtökön változóan felhős időre számíthatunk, hosszabb-rövidebb napsütéssel. Reggel még északkeleten várható szórványosan eső, zápor, napközben legfeljebb egy-egy zápor fordul elő. Kezdetben az északnyugati, nyugati, később a délnyugati, déli szelet kísérik több helyütt erős lökések. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 11 fok között alakul, északkeleten lehet az enyhébb idő. A legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 20 fok között valószínű.

Pénteken szintén változóan felhős idő várható, általában több órás napsütéssel. Csapadék nem valószínű. A déli szelet sokfelé élénk lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 11, a legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 23 fok között alakul – írja a met.hu.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A vendégváró, amiből egy morzsa sem marad
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?