INSIDER

Nem hiszed el, mit művelt a baltás ámokfutó Pest megyében

Hihetetlen ámokfutásba kezdett a dabasi férfi, aki alkoholt ivott gyógyszerre. Szörnyű pusztítást végzett a belvárosban.
  • Szerző: Ripost

A dabasi drogfüggő 2021 márciusában bevett egy szem nyugtatót otthon, majd arra alkoholt ivott. Valószínűleg emiatt döntött úgy, hogy elindul este Dabas belvárosába egy csavarhúzóval és amit tud, azt tönkretesz vele.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Öt parkoló autó kerekét kiszúrta, de amikor egy rendőrautóhoz ért, azzal meggyűlt a baja. Mivel annak a gumiját nem vitte át a csavarhúzó, hiába próbálta többször kiszúrni vele, mérgében hazament.

De nem maradt otthon sokáig, felkapott egy baltát és visszatért a belvárosba törni-zúzni. A következő áldozat egy pékség bejárati ajtajának az üvege volt, amit bevert a baltával, de itt nem állt meg. A pékség után egy autó hátsó szélvédőjét ütötte be, aztán keresett egy másik pékséget és annak az üvegét is széttörte. Végül egy étterem kirakatát verte szét, aztán a rendőrök lecsaptak rá és előállították a Dabasi Rendőrkapitányságra, miután szörnyű pusztítást végzett a drogfüggő férfi.

Képünk illusztráció.
Fotó: Pixabay

„A férfival szemben a Dabasi Járási Ügyészség felfegyverkezve elkövetett
garázdaság bűntette, valamint több rendbeli rongálás vétsége miatt vádat emelt a
Dabasi Járásbíróságon.” -írja a Pest Megyei Főügyészség.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?