INSIDER

Nem hiszed el, különleges birkával gyűjti a lájkokat a magyar lány a TikTokon

Raffaello, a birka hatalmas kedvenccé vált a közösségi médiában. Gazdája most a Ripostnak mesélt a különleges házi kedvencéről.
  • Szerző: Ripost

A most egyéves Raffaello egy egészen különleges birka. Tud akadályt ugrani, akár egy ló, képes pórázon sétálni, mint egy kutya és rengeteg trükköt megtanult már, amit a gazdája tanított neki.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Raffaellót a 18. születésnapomra kértem tavaly januárban. Más kocsit kér, én birkát szerettem volna. Hogy miért? Elsősorban a lovam mellé akartam egy társat, így merült fel a birka ötlete” – kezdte a -nak Bajkó Mercédesz, a jószág gazdája. Majd így folytatja:

„Hamar kézhez szokott, aztán egyszer, mikor a lovamnak raktam ki akadályt a karámba, önszántából Rafaello is átugrotta. Utána elkezdtem neki külön akadályokat építeni és egyszer csak póráz nélkül, futva utánam ment, át az akadályokon, így díjugrató birka lett. Utána kezdtem el pórázon is sétáltatni a faluba, hogy mindenki megcsodálhassa” – mesélte Mercédesz.

Raffaello, a díjugrató birka (Fotó: Bajkó Mercédesz)

Raffaello Mercédesz házi kedvence, pórázon viszi sétálni, néhanapján felnyergeli, mint egy lovat, amit a birka nagyon élvez.

@0nomercy0 Napi outfit?#foryou #follow #like #love #horses #matchymatchy #animals #foryoupage #sheep #raffaello #horse #idiot #funny #outfit #style #cool #foal ♬ Hello Baby feat. Fivio Foreign – Young M.A & Fivio Foreign

Merci a közösségi médiában is szívesen megmutatja különleges birkáját, aki elképesztő képességeinek köszönhetően jelentős számú követőre tett szert.

„Raffaello olyan, mint egy nagy kutya, van, hogy a kutyával, van, hogy a lóval visszük sétálni. Nyáron olykor meg is szoktunk fürdetni” – mondta a birka gazdája, aki olyan képet is küldött a -nak, ahol épp a birkával sétál.

Fotó: Bajkó Mercédesz

Aki még többet szeretne megtudni Raffaello különleges képességéről, az megtalálhatja a díjugrató birkát a TikTok-on.

@0nomercy0 Olyan gyorsan felnőtt?❤️#follow #like #love #sheep #baby #mylove #pet #only #animals #funny #raffaello #life #lifestyle #jumping #animal #petlover ♬ Surrender – Natalie Taylor

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?