INSIDER

Nem hiszed el, ez a kapcsolat Palvin Barbi és Bayer Zsolt között

Palvin Barbi kapcsolata Bayer Zsolttal igencsak különös. Kihasználva ismertségüket, mindkettőjük nevével visszaéltek az internetes csalók.
  • Szerző: Ripost

A kapcsolat Palvin Barbi és Bayer Zsolt között egy internetes csalás. Mindkettőjük nevével és ismertségével, valamint az OTP arculatával élnek vissza a kriptovalutás csalók.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Így néz ki a Facebookon a hirdetés

Az OTP Bank arculatát, karaktereit leutánozva készülő hirdetésre rákattint a gyanútlan olvasó, majd egy cikk jelenik meg, ami szerint Palvin Barbara egy titkos befektetési módszert árult el Bayer Zsolt műsorában.

Így néz ki a kamu oldal! Ne dőlj be!

A modell az álhír szerint arra biztatja az embereket, hogy próbálják ki a módszert, mielőtt a bankok leállítják azt. A kamucikk állítása szerint az interjú eredetije azért nem található meg a neten, mert a Nemzeti Bank letiltotta azt.

Gyanúra ad okot az is, hogy a beharangozóba található webcím megváltozik, amint rákattint valaki. A cikknek álcázott szöveg fölött egy noname weboldal url-je látható.

A Palvin Barbi és Bayer Zsolt nevével való visszaélés nem újkeletű, nyáron már futott egy hasonló csalás, korábban pedig Csányi Sándor nevével is visszaéltek a bitcoin-os csalók.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?