INSIDER

Nem fogod elhinni, mennyi négylábú albérlővel él együtt a férfi

A férfi több mint 70 négylábúval osztotta meg lakását. Most azonban állatvédők tüntetnek háza előtt, hogy elszállíthassák tőle a macskákat.
  • Szerző: Ripost

Ian, akinek beceneve az angol cat, azaz macska szóból eredve, „Catmando”, több mint 70 macskával él együtt házában. A férfi azt állítja, hogy azért fogadott be ennyi állatot, mert ő egy hivatásos macskakiképző, aki meg tudja tanítani macskáit arra, hogy segíteni tudjanak az epilepsziával, vagy PTSD-vel ( poszttraumás stressz szindróma) küzdőknek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ian „Catmando” és a macskái Fotó: Tom Maddick / SWNS)

Az 56 éves férfi hozzátette azt is, hogy évente több mint 5000 fontot költ a macskák ellátására és 1992-óta több ezer macskának segített már. Őt tartják Nagy Britannia legnagyobb macskaimádójának.

Fotó: Tom Maddick / SWNS

Most azonban állatvédők egy csoportja kezdett tüntetni a háza előtt, mert féltik a házában élő állatok épségét. Szerintük ilyen kis méretű területen nem lehet ennyi macskáról gondoskodni, ezért arra próbálták rávenni a férfit, hogy váljon meg szőrös lakótársaitól.

A macskaimádó Ian azonban ellenállt a nyomásnak és minden nap visszaverte a tüntetők támadását. Sőt úgy gondolta, hogy ő jelenthetné fel az állatvédőket, mert állítása szerint macskáit annyira megviselték az események, hogy egyikük, amely 7 kismacskával volt vemhes, elvetélt, a többiek pedig az őket ért stressz hatására rendkívül furcsán kezdtek el viselkedni.

Tüntetők Ian háza előtt Fotó: SWNS

A férfi kitart állítása mellett, miszerint az állatok jó helyen vannak nála és továbbra sem akarja átadni őket az állatvédőknek. Most azonban lehet mégis meg kell majd válnia négylábú kedvenceitől, mert a rendőrségen is feljelentést tettek ellene és a nyomozás még mindig tart az ügyében – írja a Daily Star.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?