INSIDER

Néha csak egy jó szóra van szükség: az időseken segítenek a kormánypárti képviselők

Jövő héten telefonon keresik fel az időseket a Fidesz-KDNP képviselői.
  • Szerző: Ripost

A Fidesz-KDNP képviselői és önkéntes segítői a jövő hét elejétől felhívják telefonon azokat az idős támogatóikat, akik hozzájárultak a kapcsolattartáshoz és életkoruk alapján szükségük lehet segítségre, vagy csak néhány jó szóra a koronavírus-járvány alatt – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója videonyilatkozatában.

Hollik István úgy fogalmazott, ezekben a nehéz időkben különös jelentősége van az odafigyelésnek, a figyelmességnek és a segítségnyújtásnak.

A vírus alapjaiban alakította át a mindennapokat, „most mindannyian a járvány elleni védekezéssel vagyunk elfoglalva, igyekezzük óvni szeretteinket, hozzátartozóinkat” – mondta.

„Vigyázzunk egymásra és különösen figyeljünk az időseinkre, mert minden élet számít!” – hangsúlyozta a Fidesz kommunikációs igazgatója, majd aláhúzta, „ha így teszünk, akkor együtt le fogjuk győzni a járványt”.

Segítsük egymást!

Mi, a Fidesz-KDNP-ben tudjuk, hogy ezekben a nehéz időkben minden segítség és figyelmesség jól jön. Éppen ezért jövő héttől felhívjuk azon támogatóinkat, akik hozzájárultak a kapcsolattartáshoz és életkoruk alapján szükségük lehet segítségre.
Vigyázzunk egymásra!

Közzétette: Hollik István – 2020. november 20., péntek

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?