INSIDER

Nagyon fognak örülni ennek a hírnek a békásmegyeriek

Örülhetnek a békásmegyeri háziasszonyok, péntek délben Tarlós István jelenlétében végre átadják a Békásmegyeri Piac új csarnokát. Ezzel együtt neki kezdenek a régi épület bontásának, aminek a helyén egy hatalmas közösségi teret hoznak létre.
  • Szerző: Ripost

Lezárult a Békásmegyeri Piac és Közösségi Tér felújításának és létrehozásának első része, ugyanis Tarlós István főpolgármester jelenlétében pénteken délben átadják a piaci árusoknak és háziasszonyoknak a piac vadonatúj csarnokát a Heltai Jenő téren. A munkálatokat 2017-ben kezdték meg a munkások, de nem csak új piac csarnokot építettek, hanem egy mélygarázst is a piac alá, így garantáltan nem lesz gond a piacozás idejére a parkolással. Az épület és a mélygarázs már márciusban elkészült, azóta az engedélyeztetések zajlottak – nyilatkozta korábban Puskás Péter, Óbuda fejlesztésekért felelős alpolgármestere.

Az alpolgármester közlése szerint az átadás után nekilátnak a régi csarnok épület bontásának is, amelynek helyén egy közösségi teret és üzleteket fognak kialakítani. Ennek munkálataival várhatóan 2020 elejére végeznek.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?