INSIDER

Nagy bukta az RTL Klub új műsorrendje

Rosszabb nézettséggel indult az RTL Klub tavaszi mûsorrendje, mint amit vártak a csatornánál. Néhány mûsor közepesen, míg mások katasztrofálisan szerepeltek, ezért az esti mûsorsávot teljesen át kell szervezniük.
  • Szerző: Ripost

Nem számítottak arra az RTL Klubnál, hogy ekkora bukás lesz az alig egy hete bevezetett tavaszi műsorrend. Az Éjjel-Nappal Budapest átkerült az RTLII-re, helyette pedig minden nap más műsort játszottak este 9 óra után – írja az Origo.

Hétfőn és csütörtökön a Cápák között és a Gyertek át! műsorok közepesen kezdtek, míg kedden és szerdán az Alvilág és a Toplista című műsorok katasztrofálisan szerepeltek. Utóbbi kettőnél a TV2 fölényesen megnyerte a főműsoridőt.

Hétfőtől ezért sokkal hosszabb műsoridőt kap a Fókusz, ami továbbra is 19 óra 5 perckor kezdődik. Az ezt követő Drága örökösök 19 óra 55 percre tolódik át, de a legnagyobb változás a Barátok köztöt érinti, ami 25 perccel később kezdődik a megszokotthoz képest.

A késő esti műsorok 22 óra 10 perc helyett 25-30 perccel később kezdődnek. Az RTL Híradó - Késő esti adása 23 óra 15 perc helyett 23 óra 45 perckor kezdődik. 

A változások a hétvégi műsort nem érintik.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?