INSIDER

Most kaptuk: ismét megjelent a koronavírus a Pest megyei településen

Ecser polgármestere, Gál Zsolt adott ki közleményt hivatalos Facebook-oldalán, miszerint ismét felütötte fejét a koronavírus a településen.
  • Szerző: Ripost

„A nyár beálltával a vírushelyzet úgy alakult, hogy hosszú ideig nem volt karanténba helyezett lakos Ecseren, ezért a naponta történő jelentkezésem okafogyottá vált. Többen kérdezték, hogy miért nem folytatom ezeket a megosztásokat? A honlapunkon eddig is naponta közzétettük és ezután is naponta közzétesszük a fontos információkat, de úgy gondoltam, hogy nincs szükség a napi facebookon történő jelentkezésre. A fontos kérdésekről természetesen továbbra is írtam ezen a csatornán is”

EZEKET OLVASTAD MÁR?

- olvasható a posztban a polgármester szavai, aki kezdetben napi szinten számolt be az aktuális vírushelyzetről.

Fotó: Szabolcs László / Ripost

Azonban Gál Zsolt ezúttal rossz hírt kellett, hogy közöljön, ugyanis csütörtökön a rendőrség arról értesítette, hogy a Covid19 vírus ismét megjelent Ecseren.

Két lakosunkról tudnak, akinek pozitív teszteredménye van, ezért Őket és családjukat házi karanténba helyezték. Beszéltem velük, szerencsére jól vannak. Csak egyiküknek vannak tünetei, de azok is enyhék.

- folytatja a posztban Gál, aki a fertőzésük helyszínéről csak annyit mondhat el, hogy egyikük külföldön fertőződött meg a munkája során, a másikuk pedig vélhetően sporttevékenység közben Magyarországon – írta a Blikk.

Mindkét család betartja az előírt karantént, az ellátásuk megoldott. Ismételten kérem, hogy ne hibáztassák a megbetegedett embereket, bármikor kerülhetünk mi is ebbe a helyzetbe.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?