INSIDER

Családi dráma: megátkozhatták a monori motocross pályán balesetet szenvedő 9 éves kisfiút

Az egész országot megrázta az elhunyt monori kisfiú balesete. Felfoghatatlan fájdalom az, amit a családjának és szüleinek át kell élnie.
  • Szerző: Ripost

A kilencéves alsós a rajongásig szerette a motorokat. Legnagyobb álma volt, hogy egy nap híres versenyző legyen, és a vitrinjét telepakolhassa a serlegekkel. Rendszeresen elkísérte őt édesapja az edzésekre a monori krosszmotorpályára.

Felesleges kockázatot nem vállalt, ugyanis már megtanították neki, ha nem tart be bizonyos szabályokat, az egyébként nagyon is kellemes és élvezetes sportág veszélyessé válik. A baj azonban váratlanul így is megtörtént. Miután összeütközött társával, kórházba szállították, ahol később belehalt a sérüléseibe.

Az egyik krosszmotor a fûbe borult

Az egyik krosszmotor a fûbe borult
Fotó: TV2

A később azt is megtudta, hogy az édesapa gyerekként szintén profi motoros akart lenni, ezért is támogathatta fiát. A monori motorcross pályára is folyton elkísérte, ahol az edzéseken vett részt a kisfiú.

Lapunkhoz eljutott néhány újabb bennfentes részlet a kisfiú családjával kapcsolatban. Az elhunyt kisfiú édesapjának korábban lehetett egy eltitkolt családja, miután összejött egy csinos fiatal lánnyal, aki egy kisfiúval is megajándékozta.

Úgy tudni, egy darabig együtt is éltek, ám ezt rossz szemmel nézte a motorbalesetben elhunyt kisfiú nagymamája, aki szintén ugyanabban a házban élt A mama az első alkalmat megragadva kitette a lányt a négyhónapos kisfiával együtt.

Ekkor állítólag trágár szavakat használva fenyegetőzött, sőt, az egész családot megátkozta a kiebrudalt lány...

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?