INSIDER

„Miről beszéljek, hogy mások is sírjanak?” – szánkózni indult a 7 éves gyermek családja, megrázó részletek a 8-as úti balesetről

Az édesapa mellett három gyermeke utazott a kocsiban. A kamionsofőrnek semmi esélye nem volt megállni.
  • Szerző: Ripost

Mint arról korábban a is beszámolt, meghalt egy hétéves gyermek Ajka-Bakonygyepesnél szombaton reggel, amikor összeütközött egy személyautó és egy kamion.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A rendőrök azóta már befejezték a halálos kimenetelű baleset helyszínelését. Az apát a roncs mellett találta a Veol oldala. A férfi érthető módon sokk hatása alatt állt. Teljesen összetörve, könnyeivel küszködve csak annyit válaszolt a portál kérdésére: „Miről beszéljek, hogy mások is sírjanak?”

Ajka-Bakonygyepes balesetben összetört kocsi

Mint kiderült, a Baranya megyei család Ajkán vendégségben volt és Eplénybe mentek volna szánkózni. A 7 éves kisfiú az autó jobb hátsó ülésén ült és olyan súlyos sérüléseket szerzett, hogy a helyszínen életét vesztette. Az autóban utazott még egy 19 éves lány és egy 17 éves fiú, őket könnyebb sérülésekkel kórházba szállították. Az apa és a kamionsofőr nem sérült meg.

Az édesapa mellett három gyermeke utazott
Fotó: Police

Még a helyszínen utolérték a celldömölki kamionsofőrt is, aki végig könnyeivel küzdve árulta el: esélye sem volt megállni, mert az autó hirtelen jött ki elé a kereszteződésben.

A kamionsofőrnek esélye sem volt megállni
Fotó: Police

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?