INSIDER

Mint egy horrorfilmben: iszapban süllyedt el egy nő a Népszigeten

A nő kagylókat gyűjtött a part mentén, amikor egyszer csak megtörtént a baj...
  • Szerző: Ripost

Elképesztő történetről számolt be egy nő a Facebookon. A Népsziget partján hirtelen elkezdett süllyedni az iszapban és nagy veszélybe került.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Minden azzal kezdődött, hogy a hölgy a Népszigeten sétált, ahol a part mentén, ahol kagylókat, köveket kezdett el gyűjteni. Ezen a területen a közelmúltban még magas volt a vízállás, ami most viszont alacsony volt, és ezért a part iszapossá, süppedőssé vált. A legtöbb helyen ugyanakkor csak annyira, hogy maximum sáros lesz az ember cipője, de semmi baj nem történik.

Most azonban egészen megdöbbentő dolog történt:

„A kis ”félsziget„ csúcsától picit befelé, az öböl felé egyszer csak léptem egyet, és mindkét lábam eltűnt az iszapban. Csaknem derékig behúzott, és egyedül képtelen voltam kimászni belőle. A telefonom a hátizsákomban volt, de nem nagyon mertem mocorogni, mert csak rontott a helyzeten, és ennél mélyebbről már segítséggel sem tudtam volna kimászni. Kiabáltam segítségért, de a szemközti partról, ahol sokan álltak, nem tudtak volna egykönnyen átjönni, és a közelben békésen olvasgató hölgy például a füle botját sem mozdította” -írta bejegyzésében a bajba került nő.

Fotó: Facebook

Pár perc múlva szerencsére jött egy fiatal pár, kutyát sétáltatva, akik ki húzták az iszapból a nőt egy pórázzal.

Kiderült, hogy nem ez volt az első eset, hogy ilyesmi történt a Népsziget ezen részén. A kommentelők közül is sokan írták, hogy velük ugyanez történt, így egyértelműen veszélyes ez a terület.

„Hosszas telefonálás után kiderült, kire tartozik az ügy, és ígérték, hogy kimennek, és lezárják azt a területet. Remélem, azóta már meg is történt, de nagyon vigyázzatok. Egy kisgyerek simán belefulladt volna, de akár egy felnőtt is, ha nincs szerencséje és nem érkezik segítség (fogalmam sincs, milyen mély, én nem értem el az alját, és nem lehet észrevenni, honnantól veszélyes)„- írta bejegyzése végén a hölgy, akinek érdemes megfogadni a tanácsát, ha nem akarunk hasonlót átélni.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ezt a forralt bor receptet mindenki elkéri!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?