INSIDER

Mindent bevetnek! Így keresik a megszökött rabot Cegléden - Videó

Michael Scofieldet is hamarabb elkapják, ha a magyar rendőrök eredtek volna a nyomába, az tuti!
  • Szerző: Ripost

Rengetegen keresik a rabszállítóból kiugrott rabot Cegléd környékén! Csapatostul lepték el a rendőrök hétfőn délelőtt a 4-es úti körforgalom környékét, ahonnan a fogoly kiugrott. A Ceglédi Panoráma felvételén jól látszik, amint az út melletti kukoricás körül több rendőr is jelen van, továbbá a helyszínre irányítottak egy rendőrségi helikoptert is, ami időnként felszáll, hogy a levegőből ellenőrizze a környéket.

A néha felbukkanó szökevényt magasabb pontokról távcsővel követik, de a sűrű növényzetben eddig nem sikerült kézre keríteni.
A város felé az egyenruhások sorfalat álltak, elképzelhető, hogy ott várják a rab felbukkanását.

Ahogyan azt a %% is megírta, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet egyik fogvatartottja ugrott ki a járműből 2018. július 09-én a reggeli órákban. A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága az esettel kapcsolatban belső vizsgálatot is indított. Jelenleg is folyik a kutatás.

A BVOP és a rendőrség azt kéri, hogy aki a szökésben lévő fogvatartottat látja, vagy róla bármilyen információval rendelkezik, haladéktalanul jelentkezzen a 112-es, ingyenesen hívható telefonszámon.
Horváth István  30 év körüli, 167 cm magas, vékony testalkatú, barna szemű és rövid barna hajú, szökése során rabruhát viselt.

 

FRISSÍTVE!

A büntetés-végrehajtás néhány órán belül elfogta a szökött rabot!

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet egyik fogvatartottja 2018. július 09-én a reggeli órákban Cegléd közelében a rabszállító járműből kiugrott.

A büntetés-végrehajtási intézet és a rendőrség azonnal nagy erőkkel megkezdte az elítélt felkutatását, amelynek köszönhetően a szökéstől számított néhány órán belül a rabot a büntetés-végrehajtási szervezet munkatársai Cegléd belterületén elfogták, majd a Ceglédi Rendőrkapitányság munkatársainak átadták.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Méteres, a karácsonyi asztal dísze
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?