INSIDER

Az ügyvéd állítja: mindenkit hülyének néz VV Fanni feltételezett gyilkosa

B. László össze-vissza beszél a bíróságon, még a tényszerű bizonyítékokat is igyekszik félremagyarázni. Az ügyvéd szerint azonban nincs esélye. Börtönbe fog menni.
  • Szerző: Ripost

„Nincs esélye B. Lászlónak, az a védekezés, amibe ő kapaszkodik és ahogyan védekezik, önmagáért beszél„ – mondja a Borsnak Lichy József, a Novozánszki család jogi képviselője.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Bors

„Úgy érzem, hogy ez az ember azt hiszi, hogy körülötte mindenki más ostoba. Azt gondolja, hogy elfogadható, hogy ugyan bemérte őt az FBI a Dunaparton, de azt mondja, nem járt arra. Felveszi a kamera, hogy befordul a Dunapartra, de azt állítja a felvételeken látható Citroën nem az ő kocsija...” – tárta szét a karját az ügyvéd.

„Siófokon benne volt a mosógépben Fanni hajszála, de ragaszkodik ahhoz, hogy a lány nem volt ott. Fanni vérével van tele a kocsi csomagtartója, de azzal érvel, hogy marhahúsból származik. Jogos, hogy védi saját magát, de az, hogy mindig szembe megy a tényekkel csak azt mutatja, hogy ez az illető maga sem gondolja komolyan, amit mond.„

További részleteket a Bors napilap szerdai számában és a borsonline.hu weboldalon olvashat!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?