Létrehozva: 2021.07.17.

„Milyen ember vagy te?” – Jakab Péter játssza a melóspártit, közben meg feljelentette a gépkezelőt – videó

Jakab Péter mindig azt hangoztatja, ő a nép gyermeke. Csakhogy épp a nép gyermekébe rúgott most bele.

Jakab Péter hol parizerrel, hol paprikás krumplival, vagy épp szakadt kocsival akarja bizonygatni, hogy ő is a nép gyermeke. Ebbe az általa megálmodott és felfestett képbe azonban sehogy se fér bele a valóság... Kiderült ugyanis, hogy Jakab feljelentette azt a gépkezelőt, aki megkérte, menjen arrébb az építési területről és ne hátráltassa a munkát.

A baloldali összefogás egyik lehetséges miniszterelnök-jelöltje ordítozva és trágár szavakat használva kérte számon a munkást, szerinte ugyanis a gépkezelő veszélyeztette. Ezért is jelentette fel.

„Játszod itt a prolit, a melóspártit, közben meg pont egy munkásembert jelentesz fel, mert te nem tudtad a kis videódat leforgatni. Hát milyen ember vagy te?” – teszik fel a kérdést a Facebookon terjedő videóban.

  Jakab! Te tényleg feljelentetted a gépkezelőt? Közzétette: Szakács István – 2021. július 15., csütörtök

Jakab Péter, a Jobbik elnöke éppen a sokadik „Orbán a hibás, visszavesszük, és jövőre odaadjuk” videóját forgatta egy építkezésen (hol máshol?), védőruházat és sisak nélkül, láthatóan elállva a munkagépek útját, amikor az incidens történt. Az egyik munkagép tolatni kezdett, mire Jakab munkatársa a jármű mögé lépett, és onnan kezdett videózni. Láthatóan sem az általa levideózott felirat, sem az nem zavarta, hogy a munkagép holtterébe került:

„Te normális vagy? Nekem tolatod az autót?” – kérte számon Jakab Péter asszisztense a markolót vezető dolgozót. Ezután Jakab Péter ment oda a sofőrhöz, majd megkérdezte tőle: „El lehet engem ütni vagy van valami probléma, hogy itt állunk?”

A baloldal miniszterelnök-jelöltje azt írta a videóhoz, hogy „a Fidesz egyre keményebb eszközökkel próbál elhallgattatni minket, most épp egy munkagéppel akartak ránk tolatni videófelvétel közben.”
A Magyar Nemzet e-mailben megkereste a Jobbikot és privát üzenetben magát Jakab Pétert. A lap többek között arra volt kíváncsi, miért használt a pártelnök minősíthetetlen hangnemet egy munkáját végző munkással szemben, miközben Jakab Péter szavai szerint a „melósokért küzd”, illetve bocsánatot kértek-e már az említett dolgozótól. A párt kitérő válaszában mindössze annyit fűzött hozzá: „A közterületen, rendszám- vagy azonosítószám nélküli munkagéppel történő veszélyeztetést semmiképpen nem tekintjük munkavégzésnek, sokkal inkább büntetőjogi kategória. A szükséges jogi lépéseket természetesen megtesszük.” Később megszólalt a gépkezelő, akit Jakab Péter azzal vádol, hogy el akarta ütni. Szerinte a Jobbik elnökének a viselkedése nem méltó egy miniszterelnök-jelölthöz. A jármű vezetője elmondta, hogy Jakab Péternek egyszerűen csak félre kellett volna állnia, amíg a gép kitolat az utcából.
– Eszem ágában sem volt elütni Jakab Pétert. Ha el akartam volna gázolni, akkor nem egy kilométer per órás sebességgel és hangjelzéssel tolatok hátrafelé, hanem nagyobb sebességre kapcsolok – válaszolta az a gépkezelő a Vasárnap.hu kérdésére, akiről Jakab Péter, a Jobbik miniszterelnök-jelöltje azt állította, hogy el akarta gázolni. .
A jármű vezetője elmondta, hogy Jakab Péternek, mint országgyűlési képviselőnek és miniszterelnök-jelöltnek intelligensebb módon kellett volna reagálnia a helyzetre. – Megnéztem többször a videót és lehet, hogy az én reakcióimnak nem lehet túl jó minősítést adni, de én nem vagyok országgyűlési képviselő – mondta a férfi, majd hozzátette:

– Aki parlamenti képviselő és szeretné megválasztatni magát miniszterelnöknek, ilyen utcai harcos módon nem szájkaratézhat. Elvárható lett volna, hogy intelligens módon reagáljon a tolatásra, félreálljon és utána minden menjen tovább.

  Kérdésre válaszolva a férfi azt is elmondta, hogy a Jakab Péter nem kért engedélyt arra, hogy az ő arcát megjelenítse a médiában. A gépkezelő szerint a politikus provokatív módon jelent meg és feltartotta a munkájában, amivel akadályozott a munkavégzésben további tíz-húsz embert is.

Arra vonatkozóan, hogy a videón elhangzott, hogy Jakab Péter feljelentést akar tenni, a férfi úgy fogalmazott: nem méri magát egy ilyen volumenű emberhez, de ha a Jobbik elnöke jogi lépéseket akar tenni, akkor ő is jogi eszközökhöz folyamodik.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Világháborús üzenetet küldött Amerika

origo.hu

Remegve menekült a kérdések elől Magyar Péter - videó

borsonline.hu

„Pótolhatatlan űrt hagyott az életünkben” – 4 éves kislány hunyt el az esti horrorbalesetben

mandiner.hu

Erre senki sem számított: megkezdte az orosz hadsereg a teljes kivonulást

ripost.hu

Pumped Gabo mindenről kitálalt Aurelióval kapcsolatban

magyarnemzet.hu

Nyilatkozott az orosz mesterlövész, miután megadták magukat az ukránok + videó

origo.hu

Így búcsúznak a sztárok Azahriah menedzserétől

mindmegette.hu

Innen tudod, ha túl sok kávét iszol: a szervezeted jelez

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Váratlan fordulat Dárdaiéknál, óriási bejelentést tett a Hertha

ripost.hu

Kudlik Júlia üzent a köztévé MI-műsorvezetőjének: "Szerencse, hogy lelket nem adtak még neki!"

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Fontos bejelentést tesz ma Szentkirályi Alexandra

INSIDER

Megdöbbentő videó: Magyar Péter szóról szóra lenyúlta Orbán Viktor beszédét

INSIDER

Bábként rángatja Karácsony Gergelyt a Gyurcsány-házaspár

INSIDER

Videón, milyen gyanús alakokkal bútorozott össze Magyar Péter

INSIDER

Orbán Viktor: Békepárti többség kell Európában

INSIDER

Elkezdték gyéríteni a szúnyogokat: itt már biztosan kevesebb a vérszívó!

INSIDER

Most érkezett: Beszorult világháborús gránátot találtak, azonnal rohantak a tűzszerészek

INSIDER

Visszatérnek a mínuszok, de ez még nem minden: mutatjuk, milyen időre készülj hétvégén