INSIDER

Mikor zárják ki a Párbeszéd frakciójából a nők elleni zaklatáson viccelődő Burány Sándort?

Mikor zárja ki a korábbi nővédő Szabó Tímea frakcióvezető a nők elleni zaklatáson viccelődő Burány Sándort a Párbeszéd képviselőcsoportjából? – tette fel a kérdést a fideszes Czunyiné Bertalan Judit.
  • Szerző: Ripost

A nagyobbik kormánypárt országgyűlési képviselője, Czunyiné Bertalan Judit felháborítónak nevezte, hogy a Párbeszéd soraiban ülő Burány Sándor nyíltan viccelődött egy parlamenti bizottságon a nők elleni erőszakról.

Burány Sándor arról beszélt:

felmerül benne, hogy az elmúlt hetekben a közvéleményt borzoló zaklatási ügyek, azok nem is zaklatásnak minősíthetők, hanem tulajdonképpen együttműködési kényszernek„.

A fideszes politikus azt is felháborítónak nevezte, hogy az ülésen a Burány Sándor mellett ülő szocialista Bangóné Borbély Ildikó ”mindezeken jókat nevetett„.

Hozzátette:

Szabó Tímea az elmúlt években ”nagy nővédőnek mutatta magát„, most mégis mindezeket szó nélkül hagyja.

Pedig Szabó Tímea korábban több alkalommal éppen a nők elleni szexuális zaklatás ügyében emelte fel a szavát, ”mindig rendkívül harcias, harsány és hangos volt„, de a mostani zaklatási ügyekben hallgat, és más ellenzéki frakcióban is nagy a csend – mondta Czunyiné Bertalan Judit.

És ezeket olvastad már?