INSIDER

Miért nem jelennek meg a kormánypárti politikusok bejegyzései a Facebookon?

Tegnap óta a kormányzati Facebook oldal és számos kormánypárti politikus oldalának elérése jelentősen visszaesett, több esetben a töredékére – írja közösségi oldalán Dömötör Csaba.
  • Szerző: Ripost

A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára hozzátette, nem tudni, hogy a jelenség hátterében technikai probléma van, vagy az a már korábban bejelentett szándék, hogy visszaszorítsák a politikai tartalmakat. Az eset mindenesetre felhívja a figyelmet a közéleti szereplők kiszolgáltatottságára ezen a téren.

„Az elérések csökkentére különösen hátrányos a mostani időszakban, amikor a járvánnyal és az oltásokkal kapcsolatos információ, és a magyarok hiteles tájékoztatása minden másnál fontosabb az online felületeken” - írta, majd segítséget adott, mit kell tenni, hogy megjelenjenek a bejegyzések.

„Ha nem jelenik meg a hírfolyamban bejegyzés a kormánytól vagy a kormánypárti politikustól, akit követ, állítsa be kedvencnek. Így remélhetőleg nagyobb eséllyel jelennek majd meg a tartalmak a jövőben. Adjátok tovább, reméljük, hogy minél több emberhez elér!” – kérte Dömötör Csaba.

Íme, hogy mit kell tenni:

1. lépés Kattints a profil tetején a kék gomb alatti 3 pontra (...)
2. lépés Kattints a követési beállításokra
3. lépés Válaszd ki a Kedvencek pontot
4. lépés Az értesítéseknél a bejegyzésekre kattintva válaszd a „normál” pontot
5. lépés Az értesítéseknél a videókra kattintva válaszd a „összes értesítés” pontot
6. lépés Kattints a Frissítés gombra
Bejegyzéséhez egy videót is készített segítségül.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?