INSIDER

„Mi a p*csa van itt?” – Ordított fel a férj, miközben a feleségéért küzdöttek a mentők

Alsógatyában ment ki a hálóból a férfi, aki semmit sem sejtett abból, hogy a másik szobában éppen a feleségéért küzdenek az életmentők.
  • Szerző: szbd

Nem ébresztette fel férjét az az 50 év körüli, ismert szívbeteg asszony, aki éjjel kérte a mentők segítségét Pest megyében – írta meg az Országos Mentőszolgálat a Facebookon.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A nő álmából riadt mellkasi panaszaira, és az ágyból kikelve, a nappaliból telefonált azért, hogy kimerült férje tovább alhasson. A mentők perceken belül megérkeztek és megkezdték az addigra kritikus állapotba került asszony ellátását, aki ezalatt sem említette, hogy nem egyedül van a lakásban. A gyógyszeres terápia már csaknem negyed órája tartott a helyszínen, amikor a mit sem sejtő férj felébredt és felesége keresésére indult. Azt, hogy az életmentők vagy az alsónadrágban a nappaliba lépő férfi lepődött meg jobban, nem lehet biztosan tudni, az azonban kétségtelen, hogy senki nem számított a másikra.

A helyzet gyorsan tisztázódott, ráadásul az utólag vicces belépőn a beteg nevetett később a legjobban. Az asszonyt végül stabil állapotban, férje kíséretében szállíthatták kórházba.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Tiramisu-variációk karácsonyra
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?