INSIDER

Kimatekozták: mesés összeggel távozik Szerhij Rebrov a Fraditól

Sokakat érdekel, vajon mekkora összeggel távozik Szerhij Rebrov vezetőedző a Ferencvárostól.
címkék:
  • Szerző:

Mesés összeg fogja ütni a markát a Fradi egyik legsikeresebb edzőjének! Szerhij Rebrov nemrég hivatalosan is bejelentette, hogy három év után távozik a Ferencváros focicsapatából. A vezetőedző távozásáról újabb részleteket derített ki a Bors: Rebrov milliárdokkal távozhat a Fraditól.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Egy hónapja nem látták a Fradinál, Szerhij Rebrov vezetőedző a sajtóban üzengetett a Ferencváros vezetőinek. Noha megbízása jövő nyárig szól, ő volt az, aki a májusi szezonzárás után elsőként beszélt arról, hogy bizonytalan a jövője a klubnál.

Szerhij Rebrov

A Fradi vezetőedzője három év után hagyja ott a csapatot
Fotó: MTI

A szakember a színfalak mögött többféle tettével is jelezte, hogy távozni fog. A Bors pedig most kiszámolta, hogy milyen mesés összeggel lép le Magyarországról.

A zöld-fehérek mestere három bajnoki címet nyert a klubbal, melyet az Európa-liga és a Bajnokok Ligája főtáblájára vezetett. A szakember maga is elismerte a lépést, s a klub is kiadott egy hivatalos közleményt. „Szeretnék köszönetet mondani a klubnak, valamint minden ferencvárosi szurkolónak, hogy támogatták a munkámat. A sikereket együtt értük el, örülök, hogy egy ilyen népszerű és nagy múltú együttesnél dolgozhattam” – nyilatkozta Szerhij Rebrov.

A Ferencvárosi Torna Club köszönetét fejezi ki a kiváló szakembernek a csapatnál végzett kiemelkedő munkájáért és további sikereket kíván Szerhij Rebrovnak mind edzői pályafutásában, mind a magánéletében.

Hogy pontosan mekkora összegről is van szó, a szombati Borsból kiderül!

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?