INSIDER

Mérges volt az apjára – elképesztő mit vert szét a fején

A férfi összeveszett apjával, majd mérgében egy horolókapát vert szét a fején.
  • Szerző: Ripost

Apa és fia együtt éltek egy lajosmizsei házban. Tudható, hogy mindketten heves természetűek voltak, ezért sokszor veszekedtek egymással. Egy nap a két férfi annyira összeveszett a házuk udvarán, hogy az apának az erős fizikumú fia fenyegetése miatt be kellett menekülnie az egyik szobába.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A férfi egy horolókapát felkapva futott apja után, majd ezzel a lendülettel be is törte vele a szoba üvegajtaját és elkezdte vele ütlegelni a védekezni képtelen szülője fejét. A fiú annyira erős ütéseket mért apjára, hogy még a kapa feje is letört a nyeléről.

A bántalmazás után a férfi elmenekült a helyszínről, a kezében lévő horolókapa nyelet pedig az udvaron elhajította. Az apa a bántalmazás következtében a fején, a mellkasán és a karjain több sérülést, köztük életveszélyes sérülésként a homlokcsont mindkét oldalának darabos törését és agyzúzódást szenvedett.

„A jelenleg más ügyben letartóztatásban lévő vádlottat a főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntettével vádolja. A vádlott bűnösségéről a Kecskeméti Törvényszék fog dönteni” – közölte a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?