INSIDER

Merészet lépett a fatolvaj, köpni-nyelni nem tudtak

Döbbenetes dolog történt egy háromgyermekes anyával Diósdon.
címkék:
  • Szerző: Ripost

„Csak szeretném megosztani veletek, hogy mik történnek kis falunkban. Mivel vége a karanténnak, sokkal többen jönnek-mennek. Vasárnap délután 6 órakor éppen sétálni indultunk a családommal és pont leparkolt egy kék mazda, majdnem házunkkal szemben. Ez még nem is volt furcsa, ezért elindultunk. Picit később visszanéztem és arra lettem figyelmes, hogy egy kedves hölgy száll ki az autóból elsétál a csomagtartóhoz kivesz egy ásót és átsétál a házunk mellé, ahonnan szép nyugodtan kiássa az egyik kis fenyő gyermekünket, amit nevelgetünk” – idézte fel a történteket a diósdiak közösségi csoportjában.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Képünk illusztráció
Fotó: police.hu

Az édesanya gyermekei döbbenten nézték, ahogy ellopja az idegen autós a fájukat. A megkárosított anyuka pedig maró gúnnyal csak annyit mondott: ugyan, menjen be a házukba és onnan is vigyen el, amit csak szeretne, ha már kint megtette.

„Erre valamit motyogott, bedobta az ásót és a kicsi fenyőnket az autóba, majd gyorsan elhajtott mielőtt lefotózhattam volna. A kedves szomszédunknak szerencsére van kamerája és meg kaptam tőle a képet, amin valamennyire látszik. A többi kis fenyőnk azóta is siratja a testvérét és én azt kívánom, bármennyire is szeretem azt a kis fenyőt, hogy száradjon ki a kedves hölgynél.” – összegezte a történteket a meglopott anyuka.

címkék:
És ezeket olvastad már?