INSIDER

Rohantak a mentők: 11 éves fuldokló kisfia életéért küzdött az édesanyja Budapesten

Az éjszaka közepén egy 11 éves kisfiú életét kellett megmenteniük a szakembereknek. Az anyuka egy nyílt levélben mondott köszönetet a hős mentősöknek.
  • Szerző: Ripost

Drámai pillanatokon van túl egy budapesti édesanya, miután 11 éves kisfia nem kapott levegőt és nagyon fulladozott. Próbálta elérni az egyik ügyeletes gyermekrendelőt, de nem vették fel a hívását.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Így végül kétségbeesetten tárcsázta a a 112-őt, ahol szerencsére pillanatokon belül reagáltak a segélyhívására. A mentésirányító végig a vonalban maradt és tájékoztatta a nőt, hol tartanak a bajtársai – írja az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán.

Újraélesztés

Fotó: Facebook

„Kisfiam nagyon fulladt, nem kapott levegőtkezdte levelében az édesanya.

„Folyamatosan tájékoztatott hol vannak a bajtársaik, hogy tudjam útban a segítség, és egy anyának, akinek minden másodperc számít ilyen helyzetben, ez rendkívül nagy segítség volt. Nekem a Kisfiam az életem! Csak akkor köszönt el, amikor a Mentőszolgálat megérkezett, akik szintén emberségből és szakmai felkészültségből jelesre vizsgáztak nálam, mindezt éjjel 2-kor!” – tette hozzá M. Szilvia.

Az életmentők hősies helytállásának köszönhetően, így megmenekült a 11 éves kisfiú és boldogan élhet tovább anyukájával.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Kókuszos desszertek karácsonyra
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?