INSIDER

Mellkason szúrta élettársát, hogy megvédje a kislányát

Sokkoló és megdöbbentő esetről számolt be lapunknak egy budapesti édesanya. E. Erika szerint párja ittasan érkezett haza vasárnap este, majd követelni kezdte az asszonytól a család pénztartalékát, ezután ököllel rátámadt a nőre. Hamar előkerült a kés is, amivel az asszony a saját életét és a szobában alvó kislányát kényszerült megvédeni.
  • Szerző: Ripost

Napokkal később is vér borítja a lépcsőházat – a ellátogatott abba a XIV. kerületi társasházba, ahol E. Erika nemrég megkéselte a saját párját. Az édesanya állítása szerint önvédelem volt, ugyanis az élettársa meg akarta gyilkolni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Ittasan jött haza” – kezdte lapunknak a fodrászként dolgozó Erika.

Fotó: ripost

 

„Már többször előfordult hasonló, így csak óvatosan beszéltem hozzá. Amikor betántorgott a szobába, elkezdte keresni a pénzt, amit vészhelyzetre raktunk félre. Amikor nem találta, ideges lett és kiabálni kezdett. Először megragadott, aztán megkaptam az első ütést ököllel az arcomra. Kiverekedtük magunkat a konyhába, ahol már azt üvöltötte, hogy „meg foglak ölni!”. Az 5 éves kislányom a szobájában aludt, féltem, hogy miután engem elintézett, ő fog következni…”

Lapunknak Erika megmutatta az arcán, a nyakán és a kezén az ütés- és szorításnyomokat: a férfi még részegen is erőfölényben volt.

„Sorozatban kaptam az ütéseket” – emlékezett az asszony.

„Rettegtem, hogy nem fog leállni, és a lányom miatt muszáj volt megvédenem magam. A pulton lévő tartóból kihúztam egy kést és szúrtam. Mintha semmi sem történt volna, ugyanúgy jött nekem, meg sem érezte, hogy megvágtam. Ezen a ponton már attól is féltem, hogy elveszi a kést és azzal öl meg… Így hát szúrtam még kettőt.”

Az édesanya élete legszörnyűbb perceit kényszerült átélni.

„Mind a három szúrás a mellkasa környékét találta el” – mondta.

„Nem az volt a célom, hogy megöljem, hanem hogy megállítsam. Miután utoljára is megsebeztem, elkapta a kést, kitántorgott az ajtón, és a kést a szomszédunk ajtaja elé hajította. Lebukdácsolt a lépcsőn és őrjöngött. Azonnal hívtam a mentőket és a rendőröket, miközben hallgattam, hogy a lányom sír a szobájában. Mindenki úgy csinált a helyszínelés alatt, mintha egy gyilkos lennék, de nincs lelkismeretfurdalásomn: el kellett döntenem, hogy megvédem magam vagy meghalunk.”

Lapunk megkereste az ügyben a rendőrséget, későbbre ígértek választ.

A férfit kórházba szállították, az asszony szerint könnyű sérülésekkel megúszta. Ám retteg tőle, hogy egyszer hazatér.

„Mi lesz, ha kiengedik? Ha szerencsém van, belátja, mit tett, visszajön a cuccaiért és elmegy örökre… De mi van, ha ő nem így gondolja?”

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?