INSIDER

Mellbevágó: sosem ölelhette magához újszülött babáját a budapesti óvónő, belehalt a koronavírusba

Az óvónő koronavírus miatt került kórházba, ahol császármetszéssel segítették világra a gyermekét.
  • Szerző: Ripost

Kedden 207 áldozata volt a koronavírusnak, köztük egy 34 éves, gyermeket váró nőt is feltüntetett az elhunytak adatait tartalmazó oldal.

Mint kiderült, az elhunyt egy budapesti óvónő, aki négy hete betegedett meg. Akkor 30 hetes terhes volt. Kórházba került, ahol sürgősségi császármetszéssel világra segítették gyermekét, őt pedig lélegeztetőgépre kapcsolták.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

A barátnője korábban a Facebookon kért segítséget a családnak. Az óvónőnek és férjének ugyanis már van egy másfél éves kisgyereke, és így a férj egyedül maradt a két gyerekkel.

Mint a posztban írta, az édesanya bár nagyon küzdött, de az orvosok szerint nem volt esélye a Coviddal szemben.

„1,5 éve megszületett első gyermekük és végre már nem csak óvónőként dajkálhatta mások csemetéit, hanem a sajátját is ölelhette, szerethette, nevelhette. Nagyon készült az anyaságra! Közben saját lakásba is költözhettek a sok-sok év albérlet után. Majd gyorsan sikerült a kistesó is, akinek nagyon örültek és tervezték. Most értek el oda, amiről mindig is álmodtak... Ez az álom kezd most darabokra hullani...” – írta a korábbi posztjában a barátnő.

Az édesapa jelenleg kilátástalannak látja a helyzetüket, ami teljesen érthető, hiszen férfiként egyedül maradt egy 1,5 éves kicsivel és egy alig 1 hónapos koraszülött picivel. A koronavírus-járvány miatt csak most kezdhette látogatni a gyermekét, tanulja, hogyan kell bánni a koraszülött babákkal.

Kaptunk egy köszönő levelet! De közben kaptuk a hírt, hogy anyuka elhunyt! Őszinte részvétünk a családnak!
“Kedves...

Közzétette: TündérPakk Közhasznú Alapítvány2021. április 20., kedd

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?