INSIDER

Mellbevágó: fölé borulva, testével védte a lángoktól kisöccsét Évi

A rendőrök úgy találtak rájuk, hogy Évi még halálában is szorította kistestvérét.
  • Szerző: Ripost

Ahogy arról a is beszámolt, szörnyű tragédia történt Győrnél: egy család négy tagja vesztette életét egy balesetben. Egyre több szívszaggató részlet derül ki a borzalomról.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A család autója egy trélernek ütközött. A szülők, akik elől ültek, azonnal meghaltak. A hátsó ülésen azonban ott ült a 18 éves lány, Évi és mellette babaülésben 10 hónapos kisöccse, Bálint.

Bálint csak 10 hónapos volt

Hihetetlen lélekjelenlétről tanúbizonyságot téve előbb kioldozta a gyerekülésből a kis Bálintot, majd próbálta mindkét hátsó ajtót kinyitni. Sikertelenül, ugyanis a roncsolódás miatt nem nyíltak.

Egy-két perc telhetett el így, amikor felcsaptak a lángok, és a kisfiú a belélegzett forró füsttől elvesztette az eszméletét. Nővére azonban nem adta fel: előre döntötte a hátsó ülést, és a csomagtartóba tuszkolta a kisfiú élettelen testét, majd utána mászott. Próbálta kinyitni a csomagtartó ajtaját, de hiába.

Végül utolsó erejével védelmezőn a kisöcsse fölé borulva, testével védte őt a lángoktól. Még a halálában is szorosan fogta őt az egyik kezével. Így találtak rájuk a rendőrök.

(via)

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?