INSIDER

Megtaláltuk a férfit, aki labdával megrúgta a rendőrnőt, nem ez volt az első balhéja – videó

Egy ellenzéki provokátor szítja a tüzet hetek óta: ezúttal Hadházyék dudálós agymenésén rúgott meg szándékosan labdával egy rendőrnőt. Hetekkel ezelőtt ugyanő az interneten gerjesztette a hangulatot: azt hazudta, jogtalanul kapott bírságot a karantén megszegése miatt. Kiderült, a bírság jogos volt, a férfi szándékosan, nap mint nap megszegte a rá kirótt hatósági karantént.
  • Szerző: Ripost

Focilabdával rúgta meg a rendőrnőt

Hétfő este a budapesti Clark Ádám téren egy előre be nem jelentett gyűlés egyik résztvevője egy labdával szándékosan megrúgta a BRFK egyik szolgálatban lévő rendőrnőjét. A hétfői bejelentetlen, „dudálós” tüntetés Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő kitalációja, az ellenzéki tüntetők hetek óta kijárnak ide, dudálással, körforgalomban várakozással akadályozva Budapest forgalmát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A provokátor hazudozással kelti a hisztériát

Hogy ki ez a férfi? Érdemes először azzal szembesülni, mit ír az esetről, és hogyan beszél egy rendőrnőről: „Először szabálysértési eljárást folytattak le a fasiszta rendőrállam egyenruhás bűnözői... (nekem már annyi csekkem van, hogy eggyel több vagy kevesebb, nem számít)... de aztán odajött egy bizonyos Bettina nevű (alezredes? nő, aki a tüntetések főfelügyelője... – a kontraszelekció odalökte a hülye p.csát –) hogy ezt az embert vigyék be, hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt...”

Jámbor András, a mérce.hu korábbi főszerkesztője azt írja róla, ő jól ismeri ellenzéki tüntetésekről az illetőt. A férfi egy provokátor, direkt gyűjti be az egyébként teljesen jogos bírságokat, csak azért, hogy később telekiabálhassa a netet: őt büntetik a rendőrök. Holott azért kap bírságot, mert direkt megsztegi a karantént, vagy mert direkt alkoholt fogyaszt a rendőrök szeme láttára ott, ahol nem lehetne, és még sorolhatnánk a szánalmas akciókat. Május elején a netezők egyszer már szembesítették a hazugságaival. Akkor körbehaknizta a Facebookot és az ellenzéki sajtót azzal, hogy jogtalan bírságot kapott, amiért megszegte a hatósági karantént, amibe külföldi útja után került.

Kérkedik a karantén megszegésével, majd sír a pénzbírság miatt

De a saját posztjai lebuktatják. Egyik videójában ő maga mondta: „Én rendszeresen lemegyek a boltba, rendszeresen kimegyek sörért, borért, mert elfogy, utánpótlásra van szükségem. Ezért én minden karantént megsértek, és még bulit is rendezek. Előbb-utóbb össze fogok ütközni a rendőrséggel.”

Ezután telesírta az internetet, hogy megbírságolták...

A megrúgott rendőrnő a Teréz körúti robbantás áldozatainak parancsnoka

Mivel Hadházy Ákos live videót készített a hétfői balhéján, miközben a rendőröket vegzálja, jól látható, hogy a rendezvényt biztosító parancsnoknő kicsoda – őt érte P. Zsolt rúgása. A rendőrnő a rendezvénybiztosítások szakértője, korábban a Teréz körúti robbantás két rendőr áldozatának a felettese volt. A robbantáskor éppen egy közeli rendezvényt biztosított, onnan sietett a Teréz körútra. „Vezetőként, kollégaként, emberként látni a helyszínt, a két vérző rendőrt, érezni a kétségbeesést, a tragédia közelségét, ez így együtt döbbenetes volt. Nem érdekelt semmi, csak az, hogy életben maradjanak. A személyes érintettség miatt nagyon nehéz volt. Az én feladatom volt közölni a híreket a szülőkkel...” – nyilatkozta akkor az esetről.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?