Létrehozva: 2020.05.20.

Megtaláltuk a férfit, aki labdával megrúgta a rendőrnőt, nem ez volt az első balhéja – videó

Egy ellenzéki provokátor szítja a tüzet hetek óta: ezúttal Hadházyék dudálós agymenésén rúgott meg szándékosan labdával egy rendőrnőt. Hetekkel ezelőtt ugyanő az interneten gerjesztette a hangulatot: azt hazudta, jogtalanul kapott bírságot a karantén megszegése miatt. Kiderült, a bírság jogos volt, a férfi szándékosan, nap mint nap megszegte a rá kirótt hatósági karantént.

Focilabdával rúgta meg a rendőrnőt

Hétfő este a budapesti Clark Ádám téren egy előre be nem jelentett gyűlés egyik résztvevője egy labdával szándékosan megrúgta a BRFK egyik szolgálatban lévő rendőrnőjét. A hétfői bejelentetlen, „dudálós” tüntetés Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő kitalációja, az ellenzéki tüntetők hetek óta kijárnak ide, dudálással, körforgalomban várakozással akadályozva Budapest forgalmát.

A provokátor hazudozással kelti a hisztériát

Hogy ki ez a férfi? Érdemes először azzal szembesülni, mit ír az esetről, és hogyan beszél egy rendőrnőről: „Először szabálysértési eljárást folytattak le a fasiszta rendőrállam egyenruhás bűnözői... (nekem már annyi csekkem van, hogy eggyel több vagy kevesebb, nem számít)... de aztán odajött egy bizonyos Bettina nevű (alezredes? nő, aki a tüntetések főfelügyelője... – a kontraszelekció odalökte a hülye p.csát –) hogy ezt az embert vigyék be, hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt...”

Jámbor András, a mérce.hu korábbi főszerkesztője azt írja róla, ő jól ismeri ellenzéki tüntetésekről az illetőt. A férfi egy provokátor, direkt gyűjti be az egyébként teljesen jogos bírságokat, csak azért, hogy később telekiabálhassa a netet: őt büntetik a rendőrök. Holott azért kap bírságot, mert direkt megsztegi a karantént, vagy mert direkt alkoholt fogyaszt a rendőrök szeme láttára ott, ahol nem lehetne, és még sorolhatnánk a szánalmas akciókat. Május elején a netezők egyszer már szembesítették a hazugságaival. Akkor körbehaknizta a Facebookot és az ellenzéki sajtót azzal, hogy jogtalan bírságot kapott, amiért megszegte a hatósági karantént, amibe külföldi útja után került.

Kérkedik a karantén megszegésével, majd sír a pénzbírság miatt

De a saját posztjai lebuktatják. Egyik videójában ő maga mondta: „Én rendszeresen lemegyek a boltba, rendszeresen kimegyek sörért, borért, mert elfogy, utánpótlásra van szükségem. Ezért én minden karantént megsértek, és még bulit is rendezek. Előbb-utóbb össze fogok ütközni a rendőrséggel.”

[video width="1080" height="1920" mp4="https://staging.ripost-prod.mediaworks.hu/wp-content/uploads/2020/05/fejberugta2.mp4"][/video]

Ezután telesírta az internetet, hogy megbírságolták...

A megrúgott rendőrnő a Teréz körúti robbantás áldozatainak parancsnoka

Mivel Hadházy Ákos live videót készített a hétfői balhéján, miközben a rendőröket vegzálja, jól látható, hogy a rendezvényt biztosító parancsnoknő kicsoda – őt érte P. Zsolt rúgása. A rendőrnő a rendezvénybiztosítások szakértője, korábban a Teréz körúti robbantás két rendőr áldozatának a felettese volt. A robbantáskor éppen egy közeli rendezvényt biztosított, onnan sietett a Teréz körútra. „Vezetőként, kollégaként, emberként látni a helyszínt, a két vérző rendőrt, érezni a kétségbeesést, a tragédia közelségét, ez így együtt döbbenetes volt. Nem érdekelt semmi, csak az, hogy életben maradjanak. A személyes érintettség miatt nagyon nehéz volt. Az én feladatom volt közölni a híreket a szülőkkel...” – nyilatkozta akkor az esetről.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Kiskorú veszélyeztetése és személyi szabadság megsértésének gyanúja miatt feljelentést tettek Varga Judit interjúja után

metropol.hu

Fradista gól is kellett az európai foci csodájához

mandiner.hu

Magyar Péter, a baloldal bántalmazó Messiása

ripost.hu

Elhagyta az országot, Cipruson hunyt el minden idők egyik legjobb magyar csatára

vg.hu

Romániának is drukkolnunk kell a magyar sikerért

origo.hu

Levetkőzött Ördög Nóra - videó

travelo.hu

Kilőtték a szlovákiai Liptószentmiklóson öt embert megsebesítő medvét

ripost.hu

„Mi bajotok van?” — MC Hawer kiakadt a Házasság első látásra bombázóira

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Pár óra alatt két kisfiú kísértetiesen hasonló módon vesztette életét Kecskeméten

ripost.hu

Kőgazdag Szandi: Papaszita ne pazarolja rám az idejét

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

„Késsel a kezében járkált” - könnyezve mesélt drámai részleteket Varga Judit

INSIDER

Megszólalt egy szakértő Varga Judit bejegyzéséről: ez a bántalmazás tankönyvi példája

INSIDER

Ismét tetten érték az uniós pénzek ellen lobbizó baloldalt

INSIDER

Terrorpánik Európában: Zárják a német határokat, stadionok elleni dróntámadásoktól tartanak

INSIDER

Különleges akciót jelentett be az Élelmiszermentő Központ: több száz rászoruló családot segítenek húsvétkor

INSIDER

Gyászol a Magyar Közút: "Már indultak volna, amikor megtörtént a tragédia"

INSIDER

Pizsamában tűnt el egy néni a XIX. kerületből, szerettei rettenetesen aggódnak érte

INSIDER

Kiadták a riasztást, brutális, ami az országra vár