INSIDER

Megszólalt M. Richárd, a Dózsa György úti gázoló: meglepő dolgot állít

A kecskeméti maffiaper egykori vádlottját rossz érzéssel tölti el, hogy ennyien utálják.
  • Szerző: Ripost

Két kocsi ütközött össze a Dózsa György úton 2017 májusában. Egy ember a helyszínen, egy pedig a kórházban vesztette életét. Mindkét sofőr ellen vádat emeltek, a száguldó luxuskocsit vezető M. Richárdra több mint hét év börtönbüntetést kért az ügyészség.

M. Richárd tudja, hogy az országban első számú közellenségnek számít, az Echo TV Razzia című bűnügyi magazinjának adott, ma este adásba kerülő interjújában többek között erről is beszélt.

A baleset idején jogsi nélkül vezető férfi vitatja, hogy a megengedett 50 kilométer helyett 140-nel hajtott volna. Állítja: a százat biztosan nem lépte túl, s kokaint sem fogyasztott. Sokakat felháborított, hogy a szívbetegségére hivatkozó férfit nemrég egy edzőteremben fotóz­ták le.

"Ezt nem azért csináltam, hogy provokáljak valakit, én 2 és fél éves korom óta sportolok, próbálom betartani azokat a szabályokat, amiket az orvosom előírt" – magyarázta M. Richárd.

A veleszületett szívbillentyű-elégtelenség miatt hamarosan egy nyitott mellkasos műtéten kell átesnie.

"Ez egy 4–6 órás műtét, ahol kettéfűrészelnek, kettévágják a mellcsontomat, kiveszik a szívemet, kivágják a rossz szívbillentyűt, és egy új szívbillentyűt ültetnek be" – ecsetelte a férfi, aki hozzátette: tisztában van azzal, hogy „ezekben a műtétekben van elhalálozás”.

A férfit sok támadás éri, mert luxusautókkal mutatkozik. Szerinte ez csak azért van, mert autókereskedéssel foglalkozik. Azonban „érdekesnek” tartja, hogy arról miért nem számolnak be, hogy olajfestményeket szokott festeni. Nem tartja magát rossz embernek, a balesetet sajnálja, s arra számít, hogy a felépülése után visszakerül a börtönbe - írta a Bors.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?