INSIDER

Megszólalt az ismerős: ez kínozza a börtönben ülő Fekete Dávidot

Az egykori megasztáros nemcsak barátait verte át, de még feleségét is megkárosította. Fekete Dávid teljesen magára maradt.
  • Szerző: Ripost

Fekete Dávid már 52 napja van börtönben. Az egykori megasztáros énekest több mint 100 milliós csalással, közokirat-hamisítással és tizenegy rendbeli vagyon elleni bűncselekmény elkövetésével gyanúsítják.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A helyzete nem túl fényes, annyi már egészen bizonyos, hogy szeptember hatodikáig mindenképpen börtönben kell maradnia.

Újabb durva történet látott napvilágot az egykori megasztárosról

Újabb durva történet látott napvilágot az egykori megasztárosról
Fotó: TV2

Ám az ügy kapcsán felhalmozódó bizonyítékok tekintetében, valószínűleg jó hosszú ideig a hűvösön kényszerül maradni. A szakértők szerint akár 11 évet is kaphat, ami azt jelenti, hogy nem láthatja majd felnőni ikreit – számolt be róla a Bors.

A lap az is megtudta: Fekete Dávid nagyon rosszul viseli a bezártságot, a letartóztatása utáni első estén már össze is omlott lelkileg, de a hírek szerint az elmúlt időszakban sem sikerült összeszednie magát. Leginkább a gyerekei hiányoznak neki.

„Akármit is követett el, ő is ember, vannak érzései” – mondta Fekete Dávid egyik közeli ismerőse a Borsnak.

Május elején rendelte el a bíróság Fekete Dávid elôzetes letartóztatását – rabláncon vitték a börtönbe
Fotó: Bors

„ A feleségére nyilván nem számíthat, őt is csúnyán átverte egy horribilis összegű hitellel, Regina az őrizetbe vétele utáni napon fel is jelentette. Vagyis kimondhatjuk, hogy kifejezetten rosszban vannak, tőle nem várhat lelki segítségnyújtást Dávid. Ahogy azt sem, hogy az édesanyjukkal együtt meglátogathassák a gyerekei. Ez fáj neki a legjobban. Bent a börtönben is sokat mesél az ikrekről, nagyon szereti őket, minden vágya az volt, hogy jó apjuk legyen. Persze amikor a stiklijeit csinálta, nyilván nem gondolt bele, hogy mit is kockáztat. Most már sajnos tudja. Szerintem az anyagi jóléte, a szabadsága, de még az egészsége sem ér annyit számára, mint az a két pici gyerek, akik tinédzserek lesznek, amikor újra találkoznak majd. Mennyi elpocsékolt idő… Ezt már senki sem adhatja vissza nekik.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?