INSIDER

Megszólalt a szekszárdi gyermekgyilkos anyja

Sokkoló részletek derültek ki a szekszárdi gyerekgyilkosságról! A gyanúsított, K. Dániel megnevezte, szerinte ki az igazi elkövető. Édesanyjának és a kislány családjának mondta el, a bíróságon pedig üvöltve, sírva tiltakozott a gyanú ellen, hogy ő gyilkos.
  • Szerző: Ripost

Nem én öltem meg a lányt!

- üvöltötte sírva anyjának a szekszárdi gyermekgyilkossággal gyanúsított K. Dániel csütörtök reggel a Szekszárdi Járásbíróságon. A 19 éves fiút most nem a 6 éves Leonetta meggyilkolása ügyében, hanem egy korábbi lopásért állították bíróság elé. Édesanyja egyre azt ismételgette: "Csak hadd adjak neki egy puszit!" Leonetta családja is megjelent, hogy a saját fülükkel hallják, mit állít a fiú.

El akarják vitetni vele a balhét?

Mint a %% megírta, a kis Leonettát szó szerint kivégezték, ráadásul meg is erőszakolták. A gyanú szerint ezt az unokabátyja, a 19 éves Dániel tette, aki a közeli patakpartra csalta a kislányt. A két család közös telken, de külön házban élt. A gyanúsított családja azonban állítja: a súlyos személyiségzavarban lévő fiú nem egyedül követte el a gyilkosságot, sőt, valaki el akarja vitetni vele a balhét.

„Nem én tettem, hanem a Bütyök!”

A fiú édesanyja, Kalányos Mónika a %%-nak részletesen beszámolt arról, mit mondott el neki a fia.

Bementem Danihoz a börtönbe beszélőre

- kezdte zaklatottan a gyanúsított édesanyja

"A fiam nagyon furcsán viselkedett. Összevissza beszélt. Megkérdeztem: Kisfiam, tudod te, hogy mit tettél? Hogy szétverted egy kislány fejét? Mire azt mondja: Anyu, nem én tettem, hanem a Bütyök!"

Ez az a férfi, akivel a gyilkosságot megelőzően a kis Leonetta apja, Gábor összeveszett. Ahogyan azt a %% megírta, az apa és a Bütyöknek becézett férfi azon veszett össze, hogy Bütyök szexuális ajánlatot tett a feleségének, majd amikor a családapa számon kérte, azt kiabálta neki az utcán: "Kicsitől a nagyig mind meg lesztek b*szva!" Később áthívta magához K. Dánielt, aki órákat töltött a lakásában. Gáborék szerint ekkor vehette rá együttműködésre a fiút.

Dani azt mondta, hogy Bütyök tervelte ki a gyilkosságot, őt pedig megfenyegette, hogy megöli, ha elárulja bárkinek az igazat.

"Én újra és újra rákérdeztem: biztos, hogy nem ő erőszakolta meg és verte agyon a kislányt? Csak nézett rám és azt mondta, higgyem el: nem ő a gyilkos. Azt mondta, ő felvitte a lányt a töltésre, ahol ez a férfi már várt rájuk. Állítása szerint végignézte, amikor Bütyök megerőszakolta a lányt. Kérdeztem, hogy akkor miért vallotta magára. Azt mondta: "sokkot kaptam, bár akkor haltam volna meg!" Nekem borzasztó bűntudatom van azóta, hogy elveszítettük Leonettát. Én játszottam vele egész nap, de hibáztam. Mivel többen is voltak otthon és nekem mennem kellett a lányomért az oviba, ott hagytam a többiekre... Ha viszem magammal, még most is élne!" - sírta el magát az asszony.

A tárgyalás végén Leonetta családja várta Dánielt. Amikor kivezették, a meggyilkolt kislány anyja azt kiabálta neki: "Mond meg, ki tette!" A gyanúsított visszakiabált:

"Bütyök, Bütyök!" 

Ha kíváncsi vagy még több sokkoló részletre, akkor megtalálod a pénteki %% napilapban! 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Variációk karácsonyi zserbóra
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?