INSIDER

Megszólalt a rendőrség az eltűnt villanyszerelők ügyében

Már nem egy, hanem két ember megölésével gyanúsítják É. Imrét, aki érintett a két, neki dolgozó villanyszerelő, Orlik Vilmos és Mácsik Zoltánt eltûnésében.
  • Szerző: Ripost

Ahogyan azt a %% elsőként megírta, hatalmas fordulatot vett a rejtélyes eltűnésekkel kapcsolatos ügy, ugyanis rendőség a napokban É. Imre unokatestvérénél megtalálta a három és fél éve eltűnt Orlik Vilmos autóját. Lapunk munkatársa megkereste a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságot, akik információinkat megerősítették!

„Írásban feltett kérdéseivel kapcsolatban tájékoztatom, hogy értesülésük helytálló, miszerint az Ön által említett gépkocsi lefoglalásra került, azonban a nyomozás érdekeire tekintettel a lefoglalás körülményeivel kapcsolatosan bővebb tájékoztatást nem áll módunkban adni. A gyanúsítás valóban megtörtént a másik eltűnt személy kapcsán is, így jelenleg az ügyben hatóságunk előre kitervelten, nyereségvágyból, több emberen elkövetett emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást.”

Mint a %% beszámolt róla, Orlik Vilmosnak még 2015-ben veszett nyoma Győrben, amikor a gyanúsított telefonon egy megadott címre rendelte, miszerint egy harmadik félnek villanyszerelési munkát kell végeznie. Másnap a családja már nem érte utol telefonon, így egyre furcsább lett nekik, hogy a két fiát nevelő családapa egyik napról a másikra nem érkezik haza. Ezután három és fél évre a szinténaz É. Imrének dolgozó 52 éves Mácsik Zoltánnak veszett nyoma, akit annak idején maga Orlik Vilmos ajánlott a vállalkozónak mint jó szakembert. Zoltán eltűnése kísértetiesen megegyezik Vilmoséval, ám azt jelenleg még nem tudni, hogy az emberöléssel gyanúsított vállalkozónak mi lehetett az indítéka…
 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?