INSIDER

Megszólalt a rendőrség az eltűnt villanyszerelők ügyében

Már nem egy, hanem két ember megölésével gyanúsítják É. Imrét, aki érintett a két, neki dolgozó villanyszerelő, Orlik Vilmos és Mácsik Zoltánt eltûnésében.
  • Szerző: Ripost

Ahogyan azt a %% elsőként megírta, hatalmas fordulatot vett a rejtélyes eltűnésekkel kapcsolatos ügy, ugyanis rendőség a napokban É. Imre unokatestvérénél megtalálta a három és fél éve eltűnt Orlik Vilmos autóját. Lapunk munkatársa megkereste a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságot, akik információinkat megerősítették!

„Írásban feltett kérdéseivel kapcsolatban tájékoztatom, hogy értesülésük helytálló, miszerint az Ön által említett gépkocsi lefoglalásra került, azonban a nyomozás érdekeire tekintettel a lefoglalás körülményeivel kapcsolatosan bővebb tájékoztatást nem áll módunkban adni. A gyanúsítás valóban megtörtént a másik eltűnt személy kapcsán is, így jelenleg az ügyben hatóságunk előre kitervelten, nyereségvágyból, több emberen elkövetett emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást.”

Mint a %% beszámolt róla, Orlik Vilmosnak még 2015-ben veszett nyoma Győrben, amikor a gyanúsított telefonon egy megadott címre rendelte, miszerint egy harmadik félnek villanyszerelési munkát kell végeznie. Másnap a családja már nem érte utol telefonon, így egyre furcsább lett nekik, hogy a két fiát nevelő családapa egyik napról a másikra nem érkezik haza. Ezután három és fél évre a szinténaz É. Imrének dolgozó 52 éves Mácsik Zoltánnak veszett nyoma, akit annak idején maga Orlik Vilmos ajánlott a vállalkozónak mint jó szakembert. Zoltán eltűnése kísértetiesen megegyezik Vilmoséval, ám azt jelenleg még nem tudni, hogy az emberöléssel gyanúsított vállalkozónak mi lehetett az indítéka…
 

És ezeket olvastad már?