INSIDER

Megszökött az intézetből a diáklányt véresre verő nádudvari tini

A rendőrség is keresi a lányt, aki a feltételezések szerint külföldre szökött.
  • Szerző: Ripost

Megszökött az intézetből és már a rendőrség is keresi a nádudvari verekedő tinik egyikét, akiknek brutális videója elképesztő indulatokat kavart még március elején. A Blikk információja szerint nemcsak az agresszornak veszett nyoma: a családja is eltűnt a településről.

"Azt, hogy a család most hol lehet, nem tudja senki, ám az biztos, hogy jobb így nekik. Itt közutálat tárgyává váltak a kislány tette miatt. Állítólag egy nagyon magas összegű villanyszámla miatt sokallt be a lakás tulajdonosa, emiatt kellett elköltözniük az albérletből" – mesélte névtelenséget kérve a lap informátora, aki felhívta a figyelmet arra, hogy a verekedő kamasz fotója már a rendőrség oldalára is felkerült a napokban.

"Körülbelül két hete emelték ki a családjából a tinit, és 21-én már az eltűntek között hozta a fényképét a rendőrség" – tette hozzá a családot ismerő férfi, akitől azt is megtudták: a helyiek azt feltételezik, hogy a kamasz a külföldön élő testvéréhez szökhetett. 

Állítólag a lány cinkostársa is – akinek egyébként később egy másik videója is előkerült, amelyen egy hajléktalan férfit rugdalt – nevelőotthonba került nemrégiben.

"Mindig tőle volt hangos az utca, ám a verekedés után már sokkal visszafogottabb volt, alig lehetett látni, hallani" – mondta a lapnak egy utcabeli.

Mint arról korábban a %% is beszámolt, a két lány mobiltelefonnal rögzítette, ahogy megvernek és megaláznak egy, a településen lévő kollégiumban élő tinédzser lányt. A támadók trágár szidalmak közepette még a cipőjüket is megcsókoltatták áldozatukkal, ráadásul annak nemrégiben elhunyt édesanyját is szidalmazták, sőt, azzal fenyegették meg, ha nem teszi, amit mondanak, akkor „a sírba teszik” a szülője mellé. 

A verést csak azután hagyták abba, hogy a lány orra már vérzett, és percek óta sírva kérte őket, hogy fejezzék be. A megtört lány azóta már jobban van.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A legfinomabb forralt bor
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?